Lefogyni belső combból? Onnan hogyan lehet a leghatásosabban lefogyni?
"igen ezzel én is tisztában vagyok. csak gondoltam hátha van valami olyasmi gyakorlat amivel Legfőképpen ott égetem a zsírt."
Látjuk mennyire tisztában vagy vele :DDDD
Ez nem így megy, hogy "Nincs ilyen" - Oké tudom, de ha mégis van, akkor mi az? "Mondom, hogy nincs" Jó oké, én is tudom, de mégis, van valami ilyesmi? Na ez már vicc a köbön és totál érthető az első komment :DDD
Mégegyszer - Nincs ilyen! :D Helyileg fogyni nem lehet, csak kollektíve mindenhonnan, amit diétával (életmódváltással) és aerob edzéssel érhetsz el. Ha koncentráltan edzel egy területet, azzal max az izom nő a zsír alatt, de attól fogyni nem fogsz soha! Akkor vehetsz észre változásr MAXIMUM, ha eddig annyira elhanyagoltad magad, hogy az izmaid már leépültek és így az edzés hatására valamivel feszesebb lesz az izom, de ha van rajtad felesleg, akkor úgyse fog látszani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!