Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogyni belső combból? Onnan...

Lefogyni belső combból? Onnan hogyan lehet a leghatásosabban lefogyni?

Figyelt kérdés
úgy látom leginkább a belső combomon van egy kicsi fölösleg

2012. jún. 5. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
-.-
2012. jún. 5. 22:21
 2/8 A kérdező kommentje:
az ilyen kommenteket inkább tartsd meg magadnak, és örülj ha neked nincsenek efféle gondjaid ;)
2012. jún. 5. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincsenek ilyen gondjaim,mivel tudom, hogy nincs helyi fogyás. De már kétmillió ilyen kérdés van.
2012. jún. 5. 22:27
 4/8 A kérdező kommentje:
igen ezzel én is tisztában vagyok. csak gondoltam hátha van valami olyasmi gyakorlat amivel Legfőképpen ott égetem a zsírt. Viszont akkor írhattad volna ezt is válaszba és nem csak egy ilyen kedves arcot.
2012. jún. 5. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan gyakorlat. Használd a keresőt.
2012. jún. 5. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:
jó, köszönöm...
2012. jún. 5. 22:34
 7/8 Smartguy86 ***** válasza:

"igen ezzel én is tisztában vagyok. csak gondoltam hátha van valami olyasmi gyakorlat amivel Legfőképpen ott égetem a zsírt."

Látjuk mennyire tisztában vagy vele :DDDD

Ez nem így megy, hogy "Nincs ilyen" - Oké tudom, de ha mégis van, akkor mi az? "Mondom, hogy nincs" Jó oké, én is tudom, de mégis, van valami ilyesmi? Na ez már vicc a köbön és totál érthető az első komment :DDD

Mégegyszer - Nincs ilyen! :D Helyileg fogyni nem lehet, csak kollektíve mindenhonnan, amit diétával (életmódváltással) és aerob edzéssel érhetsz el. Ha koncentráltan edzel egy területet, azzal max az izom nő a zsír alatt, de attól fogyni nem fogsz soha! Akkor vehetsz észre változásr MAXIMUM, ha eddig annyira elhanyagoltad magad, hogy az izmaid már leépültek és így az edzés hatására valamivel feszesebb lesz az izom, de ha van rajtad felesleg, akkor úgyse fog látszani...

2012. jún. 6. 08:03
 8/8 A kérdező kommentje:
elhanyagoltam magamat. nem hinném, sportolok, versenyszerűen szóval ennyit erről. amúgy meg lehet normális válaszokat is írni nem csak ilyen lenézőket.
2012. jún. 6. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!