Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok combról lefogyni?...

Hogyan tudok combról lefogyni? Főleg a comb belső feléről.!

Figyelt kérdés
Van olyan testmozgás, torna amivel tudnék combról fogyni?

2012. máj. 22. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen.

A hátadra fekszel,csípőd alá rakod a kezeidet,felemeled a lábaidat testeddel merőleges szöget bezárva és nyit-zár :)

2012. máj. 22. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Nővérem 2 havi bringázással adott le combból 4 cm-t!
2012. máj. 22. 21:35
 3/10 Smartguy86 ***** válasza:
14%

Koncentrált edzéssel sehogy. Az első rosszul írja. Fogyni lokálisan nem lehet, csak erősíteni tudod az izmaidat a zsír alatt - amitől esetleg még vastagabb lesz a combod.

Ilyenkor aerob edzés kell és rendes diéta - ahogy a második is írja - bicikli, futás, stb.

2012. máj. 23. 07:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Akkor beszéld meg a Rubint Rékával,mert neki ez a leghatékonyabb belső comb gyakorlata,már bocsika!!!:)))

2012. máj. 23. 13:54
 5/10 Smartguy86 ***** válasza:
54%

#4 - Elég naív vagy, ha azt hiszed, hogy a Rubint Réka azoktól a DVD-ktől néz ki úgy, ahogy. Ha a Rubint Réka 20 perces edzést csinálná, akkor úgy nézne ki, mint egy átlag családanya... De a marketing csodákra képes. Mit nem adna a sok duckó, hogy max napi 20 percet kelljen rászánni, aztán mehetne vissza a hűtőhöz...

Nem! Rubint Réka kemény diétával, tervezett minden napos edzéssel olyan, amilyen, ami áll egyrészt gimnasztikából, másrészt súlyzós edzésből, harmadrészt (és ez a legfontosabb) aerob edzésből, aminek hála alig van testzsírja. Csókolom!

2012. máj. 23. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Persze,mi sem vagyunk testépítők!

Azonban nem engem kell lehurrogni,hanem megkérdezned a kedves kérdezőt,milyen intenzítású mozgára van ideje ,energiája.

Ha kevés idővel rendelkezik,nyilván az én megoldásom a legkézenfekvőbb számára,persze csökkentett kalória bevitel mellett,hisz a kettő együtt kézenfogva jár!:)

Egyébként az általad vélt "hazugságra",amit a Réka csinál az semmi?

Nagyonis megmozgat,csak a szemnek könnyű gyakorlatok,és csodálatosan kiizmosodtam és leadtam tőle az esküvőmre!!! :))

2012. máj. 23. 15:23
 7/10 Smartguy86 ***** válasza:
32%
Nem mondom, hogy semmi, de azt se, hogy elég hatásos. Mellette azért oda kell tennie magát annak, aki nem a teremtés koronája és az évek során tönkretette az anyagcseréjét és a testi adottságait egy elhibázott életmóddal.
2012. máj. 23. 16:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Ma pont voltak a Tv-ben a Rékáék!

Kőkemény guggolásokat csináltak a böritöltelékekkel,még ők is kifáradtak. :D

Sajnos nem értem mit akartál mondani a teremtés koronájával kapcsolatban...

2012. máj. 23. 19:59
 9/10 Smartguy86 ***** válasza:
21%
Genetikai adottságokra céloztam.
2012. máj. 24. 07:59
 10/10 anonim ***** válasza:
40%
Menj el szereplőnek a fűrész filmekbe, ott késsel kell levágnod a húst a combodról. Gyors és látványos.
2012. máj. 26. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!