Hogyan tudok combról lefogyni? Főleg a comb belső feléről.!
Igen.
A hátadra fekszel,csípőd alá rakod a kezeidet,felemeled a lábaidat testeddel merőleges szöget bezárva és nyit-zár :)
Koncentrált edzéssel sehogy. Az első rosszul írja. Fogyni lokálisan nem lehet, csak erősíteni tudod az izmaidat a zsír alatt - amitől esetleg még vastagabb lesz a combod.
Ilyenkor aerob edzés kell és rendes diéta - ahogy a második is írja - bicikli, futás, stb.
Első vagyok!
Akkor beszéld meg a Rubint Rékával,mert neki ez a leghatékonyabb belső comb gyakorlata,már bocsika!!!:)))
#4 - Elég naív vagy, ha azt hiszed, hogy a Rubint Réka azoktól a DVD-ktől néz ki úgy, ahogy. Ha a Rubint Réka 20 perces edzést csinálná, akkor úgy nézne ki, mint egy átlag családanya... De a marketing csodákra képes. Mit nem adna a sok duckó, hogy max napi 20 percet kelljen rászánni, aztán mehetne vissza a hűtőhöz...
Nem! Rubint Réka kemény diétával, tervezett minden napos edzéssel olyan, amilyen, ami áll egyrészt gimnasztikából, másrészt súlyzós edzésből, harmadrészt (és ez a legfontosabb) aerob edzésből, aminek hála alig van testzsírja. Csókolom!
Persze,mi sem vagyunk testépítők!
Azonban nem engem kell lehurrogni,hanem megkérdezned a kedves kérdezőt,milyen intenzítású mozgára van ideje ,energiája.
Ha kevés idővel rendelkezik,nyilván az én megoldásom a legkézenfekvőbb számára,persze csökkentett kalória bevitel mellett,hisz a kettő együtt kézenfogva jár!:)
Egyébként az általad vélt "hazugságra",amit a Réka csinál az semmi?
Nagyonis megmozgat,csak a szemnek könnyű gyakorlatok,és csodálatosan kiizmosodtam és leadtam tőle az esküvőmre!!! :))
Ma pont voltak a Tv-ben a Rékáék!
Kőkemény guggolásokat csináltak a böritöltelékekkel,még ők is kifáradtak. :D
Sajnos nem értem mit akartál mondani a teremtés koronájával kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!