Mit tegyek nem bírom tovább?
Tavaly fogyózni kezdtem, napi 3x ettem..már 168 cmhez 47 kiló voltam.. nem is jön meg fél éve kb.. tudom agybana, hogy híznom kell, de naponta mérem magam, ha látom hogy több képes vok nem enni.. Sőt most pl elhatároztam hogy hízok.. már majdnem hetek óta sikerült 50re feljönnöm de egyiknaprol a másikra bejött a fejembe hogy hájas a lábam.. már nem bírom kb tegnap ennyit ettem:
reggeli: 2 szelet teljes kiörlésű kenyér (az a kicsi)
tízórai: 1 szelet ua. kenyér
és du ettem 2 ien kenyérrel 2 kis töltött káposztát..tejföllel.. és nem tudok többet enni.. mit tehetnék? 18 éves vagyok és lány..
Ez amúgy nagyon durva.
Nekem másfél évig nem jött meg, fél éve már hízókúrán vagyok. Mondom, addig gyarapszok, míg meg nem jön. Bakker, előző hónapban megjött, de még mindig tök sovány vagyok, simán el bírnám viselni, ha 3-4 kiló feljönne minimum.
Neked meg egy jó orvos, aki segít helyrepakolni az agybajodat - nekem nem segített, ezért is tartott két évig, míg végre félelem nélkül tekintek a kajára, és már AKAROK hízni.
A kérdés az, akarsz-e tényleg hízni? Egészségesebb akarsz lenni?
Miért nem tudsz többet enni?
lelkileg, mert félsz, hogy hízol?
fizikailag, mert érzed hogy nyom a hasad?
Ha fizikailag, akkor az azért van mert összeszűkült a gyomrod, és gyorsan érzed a telítettséget. Ki kéne picit tágítani a gyomrod de ezt csak nagyobb adagokkal tudod megtenni.
Én 168/43 is voltam most 45-46 között vagyok. Több mint 2 éve nem jött meg. Akkor fog megjönni ha a tested érzi, hogy egy babát el tudna tartani a hasadban, szóval ha lesznek tartalékaid => több zsír kell hogy legyen rajtad. Ekkor jönne meg magától természetesen.
Persze hogy nem jön meg, ha a szervezeted azt érzi, hogy nem tudnál egy újabb életet tartani magadban:)
Visszaállíthatod fog. gátlóval is. De saját magától akkor fog megjönni ha hízol és egészségesen, többet eszel. Ha nagyon akarod, szedj fog. gátlót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!