Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyum mindig olajban "megpácol...

Anyum mindig olajban "megpácolja" a húsokat mielött kisüti. Ezt nem lehetne elkerülni?

Figyelt kérdés
mindig elötte 1-2 órával olajal elkevert főszerben áztatja a húsokat (csirkemell, pulykamell), én pedig diétásan szeretnék étkezni. Azt mondta ezt muszáj, különben száraz lesz a hús. Nem tudtok valami receptet amihez nem kell olaj és anyum is beleegyezne?

2012. jún. 9. 12:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én mézes-mustáros pácot szoktam csinálni, nem lesz száraz, ha értesz hozzá.
2012. jún. 10. 18:55
 12/15 anonim ***** válasza:

azért vicces, hogy csak azt a választ köszönöd meg, ami a szád íze szerint van, a többivel sem volt semmi probléma

amúgy mit sportolsz?

2012. jún. 10. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Képzeljétek, én sose teszek alá olajat, pedig heti 3-4x csirkemell itthon a kaja!

Egyáltalán nem száraz, tudjátok, tudni kell elkészíteni.

Kérdező: fűszerezd be és mehet a serpenyőbe. Pont addig süsd, amíg át nem sül. Tovább ne, mert NA AKKOR lesz száraz

2013. júl. 19. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem beteg, aki ennyire retteg a zsiradéktól. És igen lehet olaj nélkül sütni úgy, hogy ne száradjon ki, de akkor sem lesz olyan finom, ezen nincs mit vitatkozni...
2013. júl. 19. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Dehogynem, ugyanolyan finom lesz, próbáld ki nyugodtan.

És nem rettegek az olajtól, hanem egész egyszerűen nem ehetek olajosat. Erről ennyit.

De próbáld ki, majd meglátod, hogy ugyanolyan finom!

2013. júl. 19. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!