Anyum mindig olajban "megpácolja" a húsokat mielött kisüti. Ezt nem lehetne elkerülni?
Figyelt kérdés
mindig elötte 1-2 órával olajal elkevert főszerben áztatja a húsokat (csirkemell, pulykamell), én pedig diétásan szeretnék étkezni. Azt mondta ezt muszáj, különben száraz lesz a hús. Nem tudtok valami receptet amihez nem kell olaj és anyum is beleegyezne?2012. jún. 9. 12:19
11/15 anonim válasza:
Én mézes-mustáros pácot szoktam csinálni, nem lesz száraz, ha értesz hozzá.
12/15 anonim válasza:
azért vicces, hogy csak azt a választ köszönöd meg, ami a szád íze szerint van, a többivel sem volt semmi probléma
amúgy mit sportolsz?
13/15 anonim válasza:
Képzeljétek, én sose teszek alá olajat, pedig heti 3-4x csirkemell itthon a kaja!
Egyáltalán nem száraz, tudjátok, tudni kell elkészíteni.
Kérdező: fűszerezd be és mehet a serpenyőbe. Pont addig süsd, amíg át nem sül. Tovább ne, mert NA AKKOR lesz száraz
14/15 anonim válasza:
Szerintem beteg, aki ennyire retteg a zsiradéktól. És igen lehet olaj nélkül sütni úgy, hogy ne száradjon ki, de akkor sem lesz olyan finom, ezen nincs mit vitatkozni...
15/15 anonim válasza:
Dehogynem, ugyanolyan finom lesz, próbáld ki nyugodtan.
És nem rettegek az olajtól, hanem egész egyszerűen nem ehetek olajosat. Erről ennyit.
De próbáld ki, majd meglátod, hogy ugyanolyan finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!