Hogyan tudnám elkerülni az izomlázat?
Néhány hete kezdtem szobabiciklizni (előtte taposógépeztem hónapokon keresztül, attól soha nem volt izomlázam).
Úgy kezdtem, hogy 1. héten 10 perc, nem volt semmi baj, 2. héten 15 perc, nem volt semmi baj, 3.-4. héten 20 perc, azt már kezdtem megérezni néha, 5. héten 25 perc, és most tartok a 6. héten még mindig 25 percnél, mert egyszerűen iszonyatos izomláz gyötör, hiába melegítek be. És nem csak vádliban, combban, hanem még a hasizmom is fáj, szinte egészen a mellkasig, pedig aztán azt nem igazán érinti. Mindig 12-13 khm-mel csinálom, először könnyebb fokozaton, és ha bemelegedtem, az 10. perc környékén tekerem feljebb.
25L, 64 kg

tehát hetek óta edzel, és izomlázad van tőle?
nem lehet, hogy túlterhelés? ez nagyon érdekes, mert miután az izmaid megszokták a terhelést, nem kéne hogy izomlázad legyen!
na, az Aczél féle ismeretek itt most kifulladtak. sajnálom.
Azért köszi, Aczél.:)
Lehet, hogy túl gyorsan csinálom...még erre gondoltam...mert bizony beleadok apait-anyait...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!