Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem érzek izomlázat a...

Ha nem érzek izomlázat a comban biciklizés után, akkor nem is jó mozgásforma ahhoz, hogy fogyjak a combomból?

Figyelt kérdés
Tudom a futás lenne az igazi, de 18 éves, 178 centi és majdnem 100 kiló vagyok. Futottam, mikor még 20 kilóval könnyebb voltam, de most ne merem bevállalni, amúgy is fájni szokott a térdem. Gondoltam aa biciklizés kímélőbb lenne az ízületeimnek. Ha 1 órát tekerek, meg se kottyan. Mit csináljak?
2010. júl. 11. 03:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Normális étrend összedobása, pulzusmérős óra beszerzése, és a mozgásforma kardió tartományban való tartása. Tekerhetsz te akármennyit, hogyha az étrended marad a régi szar.

Az izomláznak semmi köze nincs ahhoz, hogy most normálisan végezted-e az edzést. Házi: nézz utána, mi is az izomláz.

2010. júl. 11. 05:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Tudom mi az izomláz.

Mégis mennyit és hányszor kellene tekernem egy héten?

2010. júl. 11. 06:05
 3/7 anonim ***** válasza:
tekerj napi egy órát heti hatszor. egy nap pihenőt tarts.
2010. júl. 11. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
HA izomlázad van, akkor vagy rosszul vagy túl sokat mozogtál, az optimális a mozgásod, akkor soha nincs izomlázad!
2010. júl. 11. 09:53
 5/7 anonim válasza:
Nem melegítettél be biciklizés előtt. Mindig be kell melegíteni, és a nyújtásról se feledkezz el. Így bizti nem lesz izomlázad:) Fokozatosan növeld a teljesítményt. Persze ne egyik napról a másikra.:) Sok sikert kívánok!
2010. júl. 11. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy hiszem, valakinek problémái vannak a kérdéd értelmezésével.
2010. júl. 11. 14:58
 7/7 A kérdező kommentje:
kérdés*
2010. júl. 11. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!