Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van, aki már próbálta az...

Van, aki már próbálta az insanity-t? Vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés

van rajtam 15 kiló (inkább 20) felesleg, azt szeretném lefaragni. ha végigcsinálom a 60napos programot, az hatásos?

van valaki, aki már megcsinálta? tapasztalatok?

160/73 vagyok

diétázni kell mellette, vagy csak odafigyelni? Diéta alatt azt értem hogy keveset enni és éhesnek lenni végig, odafigyelés alatt meg, hogy eszem rendesen, de csak pici adagokat, amivel épp jóllakom, és megnézem, hogy mit eszem

2012. jún. 6. 13:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Enis gyermekkoromtol kezdve raadasul versenysportolo vagyok, ott is az ELEN. es megis, a legelso alkalommal azert kikoptem a tudomet. te max lotyoreszel rajta akkor, ha neked gyenge.
2012. jún. 17. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze, persze :D mert ha te kiköpöd a tüdődet, akkor másnak nem lehet gyenge, biztos te vagy Hercules, ne röhögtess. Nekem akkor is gyenge, nem azt mondtam, hogy nem köptem ki a tüdőmet, de nekem több kell.
2012. jún. 18. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, igazad van, ezek szerint TE vagy Herkules :D
2012. jún. 18. 22:32
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem,nem vagyok Hercules. Viszont nekem a gyerekkorom óta a sport az aerobic. Insanity meg aerobic edzés, nem tudom mi ebbe a meglepő. AZért mert te valamiben jó vagy,még más fárasztó lehet. Én pl. a hosszú távú futástól szenvedek.
2012. jún. 19. 08:49
 15/18 anonim válasza:
100%

Én is élsportoló vagyok, méghozzá küzdősportban, ahol nem hidd el, nem gyenge edzések vannak, és nem 40-50 percesek.

De ehhez még azok az edzések sem foghatóak. Itt azon van a hangsúly, hogy milyen inzenzív, milyen gyorsak a váltások, valamint a rendkívül rövid pihenők is nagyon jól vannak elhelyezve. Ennek ez a titka. Ha olyan sebességgel és pontossággal csinálod, ahogy a videón, akkor nem lehet kevés.

(Nézd meg a videót. Látszik rajtuk hogy nem az első edzésük, különben nem ők lennének a DVD-n, de még Ők is megállnak sokszor közben, mert nem bírják....de persze...neked mint aerobic gurunak...biztosan kevés..:)

2012. aug. 7. 23:39
 16/18 anonim válasza:
*hidd el, nem gyenge edzések vannak
2012. aug. 7. 23:40
 17/18 Duyu válasza:
100%

Ezen a DVD-n a leendő edzők nyomják. Ha valaki érti is amit a srác mond, akkor figyeli, hogy a hagyományos intervallum tréning fordított változata. Tehát a pihenőidő a kevesebb, nem a max terhelés. Ezért komoly... Ha valaki a saját pulzusszámához mérten csinálja, akkor annak nem lehet gyenge. Ha mégis, akkor érdemes venni egy új pulzusmérő órát, mert az ami most van, nem jól mér ;o)

Jah, és a félreértések elkerülése végett az Insanity NAGYON nem aerobic. Ez az edzés nem a gyakorlatok miatt kemény, hanem az intenzitás miatt és a személyreszabottság miatt. A személyreszabottság mint írtam, a pulzusszám.

2012. okt. 26. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Az aerobikosnak : Ez úgy működik mint a sprint, az sem lehet kevés mert felpörög a pulzusod, itt is teljes erőbedobással csinálod és felmegy a pulzusod ilyen hosszú időn keresztül akkor a lehetetlennel egyenlő, hogy kevés legyen.
2013. márc. 13. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!