Van, aki már próbálta az insanity-t? Vélemény, tapasztalat?
van rajtam 15 kiló (inkább 20) felesleg, azt szeretném lefaragni. ha végigcsinálom a 60napos programot, az hatásos?
van valaki, aki már megcsinálta? tapasztalatok?
160/73 vagyok
diétázni kell mellette, vagy csak odafigyelni? Diéta alatt azt értem hogy keveset enni és éhesnek lenni végig, odafigyelés alatt meg, hogy eszem rendesen, de csak pici adagokat, amivel épp jóllakom, és megnézem, hogy mit eszem
Én is élsportoló vagyok, méghozzá küzdősportban, ahol nem hidd el, nem gyenge edzések vannak, és nem 40-50 percesek.
De ehhez még azok az edzések sem foghatóak. Itt azon van a hangsúly, hogy milyen inzenzív, milyen gyorsak a váltások, valamint a rendkívül rövid pihenők is nagyon jól vannak elhelyezve. Ennek ez a titka. Ha olyan sebességgel és pontossággal csinálod, ahogy a videón, akkor nem lehet kevés.
(Nézd meg a videót. Látszik rajtuk hogy nem az első edzésük, különben nem ők lennének a DVD-n, de még Ők is megállnak sokszor közben, mert nem bírják....de persze...neked mint aerobic gurunak...biztosan kevés..:)
Ezen a DVD-n a leendő edzők nyomják. Ha valaki érti is amit a srác mond, akkor figyeli, hogy a hagyományos intervallum tréning fordított változata. Tehát a pihenőidő a kevesebb, nem a max terhelés. Ezért komoly... Ha valaki a saját pulzusszámához mérten csinálja, akkor annak nem lehet gyenge. Ha mégis, akkor érdemes venni egy új pulzusmérő órát, mert az ami most van, nem jól mér ;o)
Jah, és a félreértések elkerülése végett az Insanity NAGYON nem aerobic. Ez az edzés nem a gyakorlatok miatt kemény, hanem az intenzitás miatt és a személyreszabottság miatt. A személyreszabottság mint írtam, a pulzusszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!