Van, aki már próbálta az insanity-t? Vélemény, tapasztalat?
van rajtam 15 kiló (inkább 20) felesleg, azt szeretném lefaragni. ha végigcsinálom a 60napos programot, az hatásos?
van valaki, aki már megcsinálta? tapasztalatok?
160/73 vagyok
diétázni kell mellette, vagy csak odafigyelni? Diéta alatt azt értem hogy keveset enni és éhesnek lenni végig, odafigyelés alatt meg, hogy eszem rendesen, de csak pici adagokat, amivel épp jóllakom, és megnézem, hogy mit eszem
igen, ezt elfelejtettem írni, nem sportolok rendszeresen, volt, hogy 3 hónapon keresztül minden hétköznap futottam 2km-t de nem sikerült fogynom...
most már lassan 2 hónapja semmit sem mozogtam (vagyis persze mozogtam, csak nem kifejezetten sportoltam)
Én is szeretnék egy linket, hogy honnan lehet letölteni...
köszönöm!
Az aki azt mondja, neki gyenge és több kell, az kamuzik. Ha valóban rendesen végigcsinálod úgy ahogy mondják nem csak úgy ahogy gondolod hogy kell, akkor gyilkos és nem kicsit. Lekotorja rólad a zsírt maximálisan.
Diétának nem azt nevezzük, mikor éhezel. Ha normális étrended van, akkor az is sokat segít. Ha pici adagokat eszel és éhes vagy, akkor már szivatod magad és arra nincs szükség. Rádasásul ez egy olyan kemény program amihez kell az energia.
Ha szükséged van normális étrendre ami még segít a zsírvesztésben, szívesen adok tanácsokat!
Horváth Szabolcs
szabolcs@ujholdvitalitasforras.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!