Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírégetés! Tapasztalat?...

Zsírégetés! Tapasztalat? (kifejtve lent)

Figyelt kérdés

Elmúlt 1-2-3 hétben híztam néhány kilót..zsírban. Nem nagyon figyeltem a kajálásra(édesség)és csak ritkán mentem edzeni.

Most viszont megint intenzíven járok edzeni,és jobban tudok figyelni a kajára is. Szóval az lenne a kérdésem,hogy 1-2 hét alatt hogy,milyen plussz edzéssel lehetne fogyni ZSÍRBÓL?

2012. ápr. 12. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Aerob edzéssel. PL séta,kocogás. a Lényeg hogy közben ne lihegj,és minimum csináld 40 percig. [link]

Ha közben súlyzós edzéseket is csináld, akkor ezt lehetőleg az edzés után csináld. Vagy sokkal előtte pl ébredés után. Éhgyomorra elvileg még hatásosabb.

2012. ápr. 12. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi:)Igazából csípőre és hasra jött fel ez a fölösleg.

Akkor 1-2 hét alatt sikerülni fog hogy újra visszakapjam a régi,de közel sem tökéletes alakomat? A futást nem igazán bírom,viszont sokat sétálok,lépcsőzöm,és kardio edzést végzek edzőteremben.

2012. ápr. 12. 20:20
 3/3 Krisz85 ***** válasza:
1-2 hét alatt sehogy minimálisan legalább 8 hét, és óraműpontossággal betartott és időzített diéta, esetleg akkor segít meg persze edzés súlyzós és aerob is
2012. ápr. 12. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!