Mia8991 kérdése:
Tapasztalat? Valaki már próbálta így diétázni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy olyan diétát hogy csak Shake-et iszok, kb.4 napja,165 cm magas és 59 kg voltam.
1. nap megbírtam inni reggel meg délután 2 db 2 dl-es shake-et, még másnap is, már harmadig nap csak egyet, negyedik nap pedig már egyet is csak alig, már sikerült 3 kg-ot fogyni, de így hogy siker volt egyre jobban akarom a célt is, most 50 kg-ra gondoltam, de még 47 is jó lenne, de nem tudom mi sűl ki a végén.
2012. jún. 1. 19:10
1/8 anonim válasza:
Osszeszukult a gyomrod. Ez a 3 kg eddig viz es beltattalomveszteseg. Szedulni fogsz, vigyazz el ne ajulj. Vitaminhiany fel fog lepni, erotlenseg faradsag. Izmokat kezdi bontani a szervezet a zsirhoz vegso esetben myul csak
2/8 A kérdező kommentje:
Van a TLC műsorában egy ilyen hogy "Zsírdoktorok" és onnan láttam meg hogy shake-el fogynak le 40-50 kg-ot jó gyorsan.
2012. jún. 1. 19:47
3/8 anonim válasza:
TE NEM VAGY NORMÁLIS, EZT AZONNAL FEJEZD BE!
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, dr.oetker Shake-et iszok, ez finom is meg kb. annyi kalória van benni mint a borzalmas ízű diéta shake-ekben.
2012. jún. 1. 21:52
6/8 anonim válasza:
Szerinted egy fajta táplálékkal, ami még szar is, semmi egészséges nincs benne, szépen le tudsz majd fogyni? Lehet, hogy fogsz fogyni, de az víz- meg izomveszteség lesz, meg még vitaminhiányod lesz, a szervezeted éhezni fog, mert semmi tápanyagot nem kap.. Ha tönkre akarod vágni a or oszervezeted, akko
7/8 anonim válasza:
* Ha tönkre akarod vágni a szervezeted, akkor folytasd csak.
8/8 anonim válasza:
De az konkrétan édesség!! Olyan, mintha mindennap csak csokikát ennél, vagy vaníliás pudingot.....cukor cukorral!
A diétás shake lehet, hogy ugyanannyi kalória, de más az összetétele! Van benne vitamin, meg tápanyag, mivel direkt ilyen célra fejlesztették ki! De te konkrétan édességet tolsz ezek szerint egész nap :)
Hát semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!