Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez sikerülhet, valaki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sikerülhet, valaki már próbálta van tapasztalat?

Figyelt kérdés

Barátnőm szakított velem,de közben szeret meg hiányzok neki meg minden....de már randizgat egy sráccal csak azért,hogy meg tudja mit érez irántam!

Arra gondoltam,hogy elkezdek randizni én is,hogy kicsit féltékennyé tegyem vagy valami és így,hát ha rá jön,hogy engem akar és vissza jön!

Nekem nagyon rossz,hogy mással van,mert kezét is megkértem már!

2012. ápr. 3. 07:25
 1/10 anonim válasza:
de azért facebookon oszd meg.
2012. ápr. 3. 07:27
 2/10 A kérdező kommentje:
mit?
2012. ápr. 3. 07:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért randizgat mással, h megtudja h mit érez irántad? Neked ez nem furcsa? Olyan nincs h azért keres mást, mert nem tudja h mit érez irántad... Gondolkodj. Ha lefekszik azzal a másikkal, akkor is azt mondja h azért tette szét a lábát, mert nem tudja mit érez irántad? Nyilván volt oka h elhagyott. Szted mitől lenne más ha megint összejönnétek? Ha egyszer megunt, akkor valószínűleg másodszor is meg fog.

"Felmelegítve csak a töltött káposzta jó"

Én is voltam már hasonló helyzetben, vissza akartam szerezni a volt bnőmet, mert szerettem meg minden. Sikerült is, de utána már nem volt ugyanolyan kapcsolat. 3 hónap után ismét szakítás lett belőle.

Inkább kezdj el randizgatni, de ne azért h féltékennyé tegyed, hanem h találj egy rendes lányt aki megbecsül és szeret. Hidd el, hamar el fogod felejteni az exedet.

2012. ápr. 3. 07:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha mással is ki kell próbálnia ahhoz, hogy megtudja mit érez irántad, az már régen rossz...
2012. ápr. 3. 07:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak dughatnékja van és új f@szra vágyik.
2012. ápr. 3. 07:47
 6/10 A kérdező kommentje:
De szerintetek működhet,ha így "féltékenyé" teszem?
2012. ápr. 3. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Hú barátom, te aztán rohadtul naiv vagy, ha ezt az "azért randizgat, hogy megtudja mit érez irántad" szöveget beszoptad.

Azéret randizgat, hogy rájöjjön, mit NEM ÉRZETT veled/irántad.

Azért biztatgat téged is, mert azért még talonban tartja a te farkadat is, hátha nem talál magának jobbat. De az ilyen egy ordas nagy ribanc, nem szabad elvenni feleségül venni, mert 5-10-15 év múlva is bármikor dobbanthat.

2012. ápr. 3. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
nem fog működni a féltékennyé tevés mert már nem szeret..
2012. ápr. 3. 08:06
 9/10 anonim ***** válasza:

"De szerintetek működhet,ha így "féltékenyé" teszem?"

Hány éves vagy, 14? Ahogy előttem is írta vki, csak tartalék vagy. Már nem szeret, kell neki az új dolog, más pasikat akar megismerni. Ez az "azért randizok mással h megtudjam mit érzek irántad" szöveg azért van, h ha a mostani pasija már nem kell neki, akkor fut majd vissza hozzád, h mennyire szeret, rájött h te vagy az örök szerelem stb. Ezt te elhiszed,mert az eddigi írásaidból kiderül h el fogod. 1 hónapot nem adok, és utána megint új pasival fog kavarni, és megint jön az h megint nem tudja mit érez... és ez így fog menni amíg engeded h kihasználjon érzelmileg... Nem kellesz már neki, csak egy pótlék vagy. Az ilyen csajt ne visszaszerezni akard, hanem eldobni inkább. Keress egy normálisat! Hidd el, nem fogod megbánni. De a te dolgod, de ha ezt a csajt erőlteted, abból nem fog sok jó kisülni, egyfolytában nagyokat fogsz koppanni. Szal gondold át...

Ezzel a féltékennyé teszem dumával meg semmit nem érsz el, mert nem tudod féltékennyé tenni, hisz már nem szeret. Leszarja h kivel találkozgatsz. Nehogy már te fuss egy csaj után, légy férfi, állj a sarkadra, és keress mást.

Ha ezt, és az előttem szólók válaszait nem érted meg, és továbbra is hajtasz a csaj után mint egy pincsi, akkor megérdemled a sorsod. Ámen

2012. ápr. 3. 08:12
 10/10 anonim ***** válasza:
megkerted a kezet es o nem tudott ugy dobni hogy "elnezest de mar nem kellessz" hanem ezt a szoveget adta be neked irantad erzett tiszteletbol. bocs teso de ugy tunik hogy gatyaba kell razd magad es raebredned arra hogy tul nyuszi vagy. az ontudatos, buszke (nem bekepzelt) sracok a vonzok egy no szamara, nem a ketsegbeesett, osszezavarodottak. szerintem meg engedd el a lanyt, ha szeret visszajon es akkor talan adhatsz neki egy eselyt. tanulj meg megbocsajtani es elengedni, es tisztelni az akaratat!
2012. ápr. 3. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!