Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondja,hogy nem szereti(néha fáj neki) ha a mellét masszírozom vagy nyalogatom a bimbóját...Mitől lehet?Mit csinálhatok rosszul?2012. febr. 19. 13:43
1/4 anonim válasza:
Semmit nem csinálsz rosszul, nekem is volt ilyen barátnöm, ne csináld akkor, ennyi.
2/4 anonim válasza:
Lehet érzékenyebb kicsit érzékenyebb az átlagnál, vagy túl erősen csinálod, próbáld meg nagyon óvatosan. Nem tudom hány éves a barátnőd, de ha kamasz akkor lehet, hogy még nő neki és akkor minden érintésre érzékeny. Velem is előfordult már olyan, hogy nagyon kellemetlen volt ez, de akkori barátommal már nagyon rosszba voltunk és egyáltalán nem vonzódtam már hozzá (ha nincs egyéb téren tartós probléma a kapcsolatotokban akkor ez nem valószínű)
3/4 anonim válasza:
én imádom ha nyalogatja a barátom :$ csak ha harapja az fáj. De ha neki fáj és nemszereti akk ne csináld :/
4/4 anonim válasza:
Nekem is néha fáj.. de attól még élvezem. És a barátom szeret játszani vele, olyan édes közben. :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!