Miért nem megy le a hasi feleslegem, ha mindenhol már túl vékony vagyok?
Szóval...kb 2éve 60kiló körüli voltam (kb. 175cm vagyok), tehát vékony alkatom volt, de valamiért (talán a genetika) a hasamon mindig volt nem kevés felesleg, ami másnak is szembetűnt, és engem meg mégúgy idegesített, nagyon furi látványt nyújtott. Tehát elkezdtem bicózni, felülés, nem ettem már este, sőt a hizlalóbb kajákat abszolút kiiktattam, és fogytam 10kilót rá egy évre.
Még utána is ott voltak a zsírpárnák, és miután mindenhol azt olvasom, hogy NINCS lokális zsírégetés, félve ugyan (mert már így is vékony voltam) folytattam az edzést, a mértékletes kajálást...Most itt állok eltelt 2év, 47kg vagyok...ma mértem meg magam és hát mit ne mondjak nagyon megijedtem... Hozzátenném, hogy a hasamon MÉG MINDIG van háj (szó szerint!) viszont mindenhol olyan vékony vagyok, hogy most már mindenki megjegyezte, hogy nagyon-nagyon sokat fogytam... Fogalmam sincs mitől lehet ez a hasamon, voltam dokinál is aki rálegyintett, hogy ilyen típus vagyok...DE szerintem ilyen típus nincs...úgy nézek ki mint egy anorexiás, mellette meg rezeg a háj a hasamon, úgy hogy edzek és nem eszek zsíros dolgokat sem!
Gondolkodom, hogy folytassam -e az edzést, mert ennél többet már nem szabadna fogynom, és ha folytatnám, akkor fogynék... Izmaim nem tudnak növekedni sem, mert pénzem meg nincs minden nap fél kiló csirkemellere, meg mindenféle fehérjeporra....
Valaki hozzáértő véleménye nagyon jól jönne! Szerintem valahol nagyon elrontottam ezt az egészet, pedig próbáltam odafigyelni mindenre...
köszönöm előre is!
23/L
-lehet h vmi ételallergia okozhatja, hogy nagyobbnak tűnik a hasad, nem emészt rendesen és ezért vhogy odatárolja a dolgokat.
-a napokban ezt a cikket olvastam
- ha tipikus stesszelő vagy akkor az is okozhatja un. pókhasat erre pedig jóga vagy légzésgyakorlatok enyhíthetnek
Én is anno gyűjteni akartam fehérjeporra, de a jó minőségű porok ára az egekben van, 3-4 ezerért meg pár alkalomra elég sz.r minőségűt kapsz ami nem is rendes fehérje. engem anno lebeszéltek, mert ezerszer olcsóbban kijössz ha boltban megveszed a túrót, csirkemellett, halat stb. És ráadásul egy adag fehérjeporban jóesetben van annyi fehérje mint egy sovány túróban. 22 gramm fehérje az nem valami sok. És a legtöbb porban 14 gramm lesz. Annyit meg simán beviszel egy 200FT-s túróból és még finoman meg is tudod csinálni.
Csirkemellben meg ennél a sokszorosa van. 1000-1200 FT kilója a cs.mellnek. Ami egy főre elég napokig.
Én a te helyedben nem porra költenék.
És lemaradt ismét:
Hiába edzettél keményen 40 perceket ha fehérjét nem ettél eleget akkor az izomzatod SEMMIT nem fejlődött. A fehérjéből áll az izom. De ha te fogyózol, és mozogsz akkor a szerevezeted minnél előbb akar energiához jutni. És a zsírt nehezebb energiává alakítani. Tehát először az izmaid fogytak el aztán a zsírod.
Érted már? semmit nem ér a tornád ha nem akadályozod meg fehérjével az izomvesztést...
Még mindig nincs helyi zsírégetés 90%-os.
kérdező:
vázold fel magad előtt az emberi testet, csont ,rajta izom és azokon felül a zsírpárnák , közvetlen a bőr alatt.
Ha valaki jobban akar kinézni akkor egyértelmű hogy az izomzatát kell megfelelő állapotba hoznia, mert az adja meg a test formáját. A zsírpárnákat pedig mindenképpen úgy kell eltüntetni hogy az izomzatra vigyázzunk, hogy miután lefogytunk ne nézzünk ki úgy mint egy anorexiás.
Most veled az a helyzet hogy még nem fogytál le eléggé de már túlságosan leépült az izomzatod, én azt javasolnám hogy először azt hozd rendbe egészséges étkezés mellett, hogy jobb legyen a közérzeted és úgy általában az alakod.
Ha nincs pénzed ételre akkor sajnos nem tudunk tanácsokkal segíteni mert olyan mintha bicikli nélkül akarnál biciklizni.
Akkor pontosan hogy/mit/mennyiszer edzek?
Egyébként nem jön ki olcsóbban, ha por helyet bolti dolgot veszek...egy kg csirke 1200 mondjuk és az két napra elég, ha tényleg normális adag fehérjét akarok bevinni..ha nem is eszem minden nap belőle akkor is 10ezer felett lenne a költsége, és akkor már inkább egy 2kilós fehérjepor, azzal legalább vacakolni sem kell, csak megissza az ember, és nem csak fehérje, hanem más létfontosságú vitaminok/ásványi anyagok is vannak benne.
Találtam neten egy képet, kb így néz ki a hasam, mindemellett mindenhol totál vékony vagyok...combom sincs!
Szia!
Bár régi kérdés de történt változás? Mi okozza neked ezt a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!