Most két hónapos a lányom és még van súly feleslegem:Mit tegyek hogy az lemenjen? Lehetek még valaha olyan vékony mint ami voltam? 76 kiloval mentem szülni és most 67 vagyok! Eredeti súlyom 60 kg volt
Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 09:56
1/5 anonim válasza:
Hogyne lehetnél. Állítólag ami 9 hónap alatt jön fel az ugyanannyi idő is megy le. Amúgy sztem sokat segít egy kis otthoni torna, esetleg vegyél egy jó kis dvd-t. Ne aggódj, leszel Te még 60kg:)
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom,h 3 hónappal szülés után lehet elkezdeni rendesen tornázni.Addig még regenerálódik a szervezet.(Császár esetén fél év.)
A fogyás biztos szere.Sok gyümölcs,zöldség,sok folyadék,rendeszeres mozgás,és 6hónapig minimum szoptatás.Mire a gyerek egy éves lesz nagyjából visszanyered az alakod.
3/5 anonim válasza:
Torna és mozgás. Azzal segíthetsz a fogyásban. De amíg szoptatsz TILOS a fogyókúra, BÁRMILYEN FOGYI TILOS!
4/5 anonim válasza:
szia!Ne legyél türelmetlen,mert ha megnézed 2hónapja szültél és lement majdnem 10kg.Ez nagyon szép teljesítmény!Ne aggódj lefog menni a többi is.
5/5 anonim válasza:
Kb.9 hónap kell a szervezetnek, hogy vissza rendeződjőn.
Türelem, próbálj egészséges kajákat enni, most az kell a babádnak is neked is. Le fog menni, csak tényleg nem szabad diétázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!