15 éves fiú vagyok és 182 cm.58kg . Mivel vékony és magas, nagyon látszik rajtam. Ez a súly nem túl kevés?
Figyelt kérdés
A lábaim mint két ropi. A felsőtestemen van némi izom mert vízilabdáztam, de valahogy ez a lábaimon nem látszik. ez így természetes? nem túl kevés a súlyom?2009. jan. 9. 23:22
1/9 anonim válasza:
Szerintem kevés. Milyen életvitelt folytatsz, mennyire stresszes, mit eszel és milyen rendszerességgel, milyennek ismered az anyagcserédet, régen is ilyen volt az alkatod, szüleidnek milyen az alkata?
2/9 yuda válasza:
A fiam hasonló cipőben jár-elvittük már orvoshoz is,de teljesen egészséges-úgy tűnik,a ti helyzetetekben az összes kaja a magasságra használódik-remélhetőleg mikor megáll a növekedés,akkor széltében is híztok majd.
3/9 anonim válasza:
Öcsémet sportolni küldték, és az jó volt.
4/9 anonim válasza:
Nekem a bátyám ilyen. Tényleg a sport a legjobb megoldás.
Off. miért mindig a fiú testvér a soványabb? Ez nem fair.
5/9 anonim válasza:
Ne hagyd rá a sportot!
Vegyél kondi bérletet, ott kérd személyi edző segítségét. Lehet, az alkatod miatt, soha nem leszel egy izomkolosszus, de nagyon szép szálkás izomzatot érhetsz el.
Petranova
6/9 anonim válasza:
sztem plusz 10kg siman felmehetne rad.mint ahogy elottem is elmondtak sportolj!:)..en 180cm vagyok es 60kg(lany,igenigen eleg magas vagyok:S)es enis 15 eves.
7/9 anonim válasza:
én 17 vok fiú és 176cm és 67kiló.neekm ez pont jó:D
8/9 anonim válasza:
én 190 centis, 67 kilós, 15 éves fiút ismerek (szerinem 14-14,5 évesen is ugyanígy lehetett..:D), vékony, de sportol, és azért van izma, meg valahogy kijött úgy az egész, hogy normálisan nézzen ki...de ahogy hasonlóhoz más topicban is mondták, úgy tűnik, sportolni kell :/ :)
9/9 anonim válasza:
"miért mindig a fiú testvér a soványabb? Ez nem fair"
Mert az izom nehezebben termelődik, mint a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!