Fogyókúrázók! Mennyi időközönként "bűnöztök"?
Figyelt kérdés
úgy értem fogyókúrásan eszel,semmi liszt,cukor... mennyi ideig tartod ezt egy huzamban? milyen időközönként engedsz meg magadnak egy-egy hizlalóbb ételt,pl csoki,fagyi,süti,pizza..2012. jún. 5. 15:29
1/7 anonim válasza:
Sosem vontam meg magamtól ezeket, csak arra figyeltem, hogy azért mondjuk ne minden nap egyek csokit, meg, ha mondjuk tésztát ebédeltem, akkor aznap már ne fagyizzak... ilyesmi.
Sikerült lefogyni anélkül is, hogy bármiről teljesen le kellett volna mondanom.
2/7 anonim válasza:
nálam is ez van. már 10 kg-tól megszabadultam úgy, hogy majdnem minden reggeli után ettem egy kisebb csokit. vagy reggelire egy kis adag tejberizs kevés cukorral, semmit nem ártott a fogyókúrának.
3/7 anonim válasza:
én egyáltalán nem, max egy kocka étcsoki, az is max hetente 2x. tudom, hogy beleférne, de 1, nyilván csak keveset ehetnék, amitől még inkább lehangolódom, mert semennyire nem elégíti ki az édesség/nasivágyamat 2, rám tör a vágy, hogy zabáljak és még rosszabb. szóval egyszerűbb nekem, ha semmi ilyesmit nem eszem.
4/7 anonim válasza:
december óta csinálom, msot hétvégén bűnöztem először igazán, ettem szalmakrumplit.
5/7 anonim válasza:
Sosem bűnözök. Egyrészt mert mérhetetlenül maximalista és 100%-ig perfekcionista vagyok, másrészről viszont nem engedhetem meg magamnak. Nem azt hirdetem, hogy most 1 kocka csokitól elfogok hízni, csak hogy annyinak semmi értelme nincsen. De semmi értelme annak, hogy 1 kocka csoki után rám törjön egy durva falásroham, így keveredtem bele a bulimiába, pedig csak néha-néha bűnözni akartam. A másik az, hogy utána 3-4 napig a
6/7 anonim válasza:
A másik az, hogy utána 3-4 napig a falat kaparnám a magas glikémiás szintű ételek után.:D Meg tudom, fura, de én inkább megeszek 10 darab 580 kalória értékű egyenként 140 grammos kicsi kis zöld almát, mint hogy megegyek 2 szelet sütit. Tudom, én vagyok az egyetlen aki ezzel így van. De nekem fontos a lelki nyugalmam, és a cukor után..nos nem ezt érzem:D Nátrium-ciklamát for president!
7/7 anonim válasza:
ma 18:42
Igen, ez a durvaa veelem is. 3kor ettem a krumplit, este 7kor már a falat a kapartam pizza vagy melegszendvics után. Máskor nem kívűnom, de aznap meg voltam veszve, csokit is ettem.
És megsígom, feljött 1 kiló, ami nem ment le azóta se, hiába voltam wc-n...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!