Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázók! Nálatok milyen...

Fogyókúrázók! Nálatok milyen időközönként jönnek "falás rohamok"?

Figyelt kérdés
Én 1 hónapja fogyózok siekrrel, de most ugy vagyok, hogy nmem bírok ellenálni ettem ma egy csomó mindent bár még így em haladtam meg a szükséges kcal bevitelt de mégis soknak találom. Félek, hogy most fel fogom adni szerinjtetek mit tegyek?
2012. ápr. 2. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor igyál vizet, az segít a "rohamok" leküzdésében. Nem szabad koplalni, mert utána a szervezet (evolúciós okokból) nagyobb részt tárol el magának abból amit befalsz. Gyorsan felszívódó szénhidrátok után hamarabb tör rád a farkaséhség.
2012. ápr. 2. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem epp most van egy...nekem kell a Bake Rolls es mar egy hajszal tart vissza, hogy ki ne menjek a konyhaba :$:$:$
2012. ápr. 2. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálam olyan délután 5 és este 9között van a mélypont!

De inkább csak megszokás, mert fogyi előtt akkor ültem le a tv elé "nassolgatni".

Azért még most is nehéz! Ahh, a régi szép idők:D

2012. ápr. 2. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mióta jó minőségű és a súlyomnak kb megfelelő mennyiségű szénhidrátot eszem, napi 5-7x kajálok azóta nincs falási roham, se éhségérzet. Már 4 hónapja működik, átlagosan havi 3-4 kg-t fogyok.
2012. ápr. 3. 06:19
 5/7 anonim ***** válasza:
4 hónapja fogyózok és még nem volt. Jó, persze olyan, hogy megkívánok minden szart minden nap van, de nem engedek... Szerintem nemsokára fogok tartani egy napot, amikor betervezetten eszek(nem zabálok minden hülyeséget össze, de nagyon ennék már egy kis pizzát, egy jó sütit stb. Szóval aznap reggelire eszek majd péksütiket, ebédre pizzát és sütit vacsira meg egy gyrost. De csak mikor elérem a 60-at( még 4 kiló)
2012. ápr. 3. 14:32
 6/7 anonim válasza:
A falási rohamokat ugy küzdöttem le, hogy vasárnaponta mindent ehetek ami egyebkent tiltott:) és mindig alig váárom a popcornomat és a lasagnet!!!!!:)
2012. okt. 20. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó régi a kérdés, azóta már fogytam vagy 20 kg-ot:D
2012. okt. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!