Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Molettebb lányok, ti ezen...

Molettebb lányok, ti ezen megbántódnátok?

Figyelt kérdés

Az egyik jó barátnőm sajnos igencsak molett, évek óta ismerem mindig ilyen volt, de most 23 évesen eljutott arra a pontra, hogy utálja a testét de nem tesz ellene semmit, eddig csak tutujgattuk, de most ezt mondtam neki:

"És hogy hízol, sajnos arra sem tudunk gyógymódot adni. Ez megint teljes mértékben a te hibád, igen hibád, mert ez nem egy kis botlás, hogy egy órát kardiózok és bekapok egy szem csokit és mérges leszek magamra.

Ez hiba sajnos, hogy nincsen semmi önkontrollod. LÁsd be valahol elég nevetséges, hogy nem tudod elfogadni a tested olyannak amilyen, vékonyabbról, feszesebbről álmodsz, de nem teszel ezért abszolúte semmit.

Az nem segít ha irigyled a vékonyabb lányokat.

És az sem fog ha mindig mikor bajod van enni kezdesz. Bocsánat, de ezzel csak azt éred el, hogy tényleg kövér leszel, és 30 éves korodra mindenféle bajaid lesznek.

Nem fogsz tudni elmenni a gyerekeiddel kirándulni, mert szívbeteg, cukorbeteg és trombozisos vagy.

Nem fogsz tudni focizni, szaladgálni a babáiddal, mert fiatal korodban nem voltál képes egy ici pici önkontrollra és mozgásra.

Ezzel az életvitellel csak rossz példát fogsz mutatni a gyermekeidnek és ők is ilyen lusta és erőtlen emberek lesznek.

Most kellene kezdened valamit magaddal, mert később munka lesz, és család és arra sem lesz időd hogy fingjál egy becsületest és ez egyre rosszabb lesz."

Sosem voltam ennyire nyers vele, de a szép szavak nem használtak.

2012. jún. 3. 01:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok molett, de ha az lennék és ezt mondanák, akkor biztos rosszul esne, de csak mert tudnám, hogy igaza van, aki mondta. Viszont én is olyan vagyok, hogy a szép szó nem használ és rá kell ébreszteni a helyes dolgokra. Viszont senki sincs, aki ennyire törődne velem, h legalább a véleményéd megmondja, úgyhogy összességében nem bántódnék meg.
2012. jún. 3. 01:35
 2/20 anonim válasza:

Nem nekem szólt a kérdés(23/F), de úgyis csak gratulálni szeretnék a bátorságodért.

Az ilyen embereknek a megváltozását pont az gátolja a legjobban, hogy a mikrokultúrájuk(barátok-család) elkeni a probléma súlyosságát, így azt a tömérdek munkát, ami a lefogyáshoz vezet nem teszik bele.

2012. jún. 3. 01:39
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt a fingós részt nem nagyon értem, de egyébként amiket leírtál azzal nyilván ő is tisztában van. Azzal, hogy emlékezteted rá, semmit nem segítesz, csak fájdalmat okozol neki. Mindenki máshogy reagál dolgokra, de szerintem jó eséllyel csak megsértődne ezen.

Ha ennyire törődsz vele, akkor inkább ajánld fel neki hogy együtt edzettek, vagy valami. Noszogasd, hogy jöjjön el veled edzeni. Ne engedd, hogy elhagyja magát, lehetsz rámenős, de a nyilvánvalót ne mondogasd neki.

2012. jún. 3. 01:45
 4/20 anonim ***** válasza:
Én például sírva fakadnék, ha azt mondanád nekem, hogy kövér nő vagyok.
2012. jún. 3. 01:46
 5/20 anonim válasza:

Én megsértődnék. Sőt, nagyon mélyen megbántódnék egy ilyen dolgon. 86 kiló voltam, most 59 vagyok. Nagyon sokat kellett dolgoznom ezért az eredményért. Aki soha életében nem fogyózott, az nem tudja azt, hogy ez nem icipici kis odafigyelés, hanem kőkemény munka.

Ami szerintem célravezetőbb: egyszer ha panaszkodik, kézen fogni, és elmenni vele mozogni. Ha Te sovány vagy, akkor sem árt meg neked sem egy kis mozgás.

Én is sokat toporogtam egy helyben, majd az adta meg a kezdő lökést, hogy babát szerettünk volna. Nálam nagyon nem jött volna be ez a kegyetlen hozzáállás.

Az a baj szerintem a mostani világgal, hogy olyan sok a megmondóember. Egy barának is oda kell figyelnie, hogy amit megmond, az azért ne legyen bántó...még a végén előtted is bezárkózik, és a testi túlsúlyon túl még egyéb pszichés dolgokat is összeszed.

2012. jún. 3. 01:54
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ah nyafog és padlón van akkor vedd ki a kezéből a csokit,fogd meg a kezét és húzd magad után hogy gyere fussunk inkább vagy szervezz közös kirándulásokat sétálj vele sokat..ettől barát a barát .Nekem úgy segített a barátnőm hogy elkezdte mondani hogy fogyózik..és akkor utánozás majomszokás ha legjobb barátnőm akkor fogyózik akkor én is :D
2012. jún. 3. 01:55
 7/20 A kérdező kommentje:

1. a fingos rész arra célóz, hogy gyerek és család és munka mellett nem sok szabad ideje lesz.

2.Öt éve noszogatjuk, de nem megy neki. Egyszer gyönyörűen lefogyott, egy nyár alatt vissza hízta sok sok idő kemény munkáját.

Én is dagi voltam, de oda raktam a seggem és most normálisan nézek ki. Azóta is rendszeresen mozgok, mert ha nem, úgy felszalad 10 kiló, hogy öröm nézni...

3. Érzelmi evő, irigyli a húgát aki vagy 45 kg, irigyel engem az 58 kilómmal, de nem tudjuk kimozdítani. Ül a gép előtt, játszik, tanul, tanul.

Szabad idejében meg punnyad.

4. Ő is rengetek diétába fogyókúrába bele kezdett a családja támogatása mellett. De ha 1 hónap alatt leadott 5 kilót, a következő hónapban felszedett 10et.

5. Én már tutujgattam eleget, a családja szintén. A "majd ráérek" hozzáállás a legegyszerűbb.

Látta nagyon jól, hogy a szeme láttára tűnnek el rólam a hájpárnák, és nem attól, hogy önsajnálatomban degeszre ettem magam.

4.

2012. jún. 3. 02:38
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez frankó volt. Nehéz eset sajnos tényleg ez a kategória, én is ismerek ilyet, állandóan sír, de tenni nem tesz semmit. Szép szó nem segít, példamutatás nem segít, mondani kell csúnyán. De legtöbbször még az sem segít. Az ilyen ember nem is igazán akar változtatni, inkább hisztizik, hogy aztán valaki benyögje neki, hogy így is jól néz ki. Önigazolás megvolt, minden megy tovább a régi mederben. Remélem a barátnődnél azért megmozdult valami.
2012. jún. 3. 03:55
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem érint már a kérdés,mert 56kg vagyok,de voltam 40nel több.Nálam ez nem használt volna,csak megharagudtam volna arra,aki mondja és még bánatosabb lettem volna.Az a baj,hogy amig magától nem határozza el,h tartósan lefogy addig nem fog,hiába mond neki bárki bármit...Én is igy voltam,bár a családom és barátaim sosem mondták,hogy fogyjak inkább ismerősök szomszédok célozgattak rá volt,hogy nyiltan mondták milyen kövér vagyok,illetve az iskolában anno védőnő,orvos,tesitanár mondta.Kell egy mélypont egy bekattanás szerintem,hogy már pedig lefogyok.Én igy voltam vele,szakitottunk akkor a volt pasimmal ,de azért beszélgettünk és mindig a J.Vecát mondta,hogy milyen jó csaj milyen jó az alakja stb.na akkor megfogadtam lefogyok és jobb leszek nala:) persze azóta már nem is beszelunk a pasival,de a lényeg,hogy lefogytam és magamért:DD bocs az offért:)
2012. jún. 3. 07:07
 10/20 anonim ***** válasza:
bocsi a sok szóismétlésért és hibákért:) de hulla vagyok még a tanulástól.:))
2012. jún. 3. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!