Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiuk akik szeretik a molettebb lányokat?
Mit nevezünk molettnek? :)
Az én ideálom az a tipikus körteforma, széles csípővel, husi combokkal és ehhez mérten keskeny, törékeny felsőtesttel.
Tudnak helyesen írni.
Mellesleg, attól függ, mi számít manapság molettebb lánynak. Ha van kis hasa, esetleg szélesebb a csípője, mint a válla, és a válla sem szélesebb az enyémnél, attól én még nem nem nevezném molettnek.
Aki kifejezetten kövér, az annyira nem jön be, esetleg ha bejön akkor ugyanazzal a lendülettel ki is megy...
Én speciel az alakkal rendelkező lányokat részesítem előnyben... És az alak alatt nem a betonoszlopot értem.
Kedves Első!
Igenis van. Azért, mert te a csontkollekciókat szereted, az nem jelenti azt, hogy más is őket részesíti előnyben.
Nagyon sok ismerősöm van, akiknek telt a barátnőjük, rajtam is van mit fogni, és imád a barátom.
Kedves Kérdező!
Igen van:):)
Barátom azt mondja, hogy szereti, hogy van fenekem, mellem, nem vagyok elöl deszka-hátul léc.
A zsírdisznókat? Nem. Ha egy kicsi(ami tényleg CSAK EGY KICSI) van rajta, az ellen semmi kifogásom.
17/F
molettebb, ducit igen a kövéret viszont nem
hogy miért? nem tudom, mindig is szerettem
talán azért mert én meg elég vékony vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!