Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért buknak a pasik inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak a pasik inkább a vékony csajokra és miért nem tetszik nekik a molettebb csaj?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 16:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az ízlése. Sok olyan van, akinek a teltebb nők tetszenek. Nekem nem, én így lettem kódolva.
2012. máj. 6. 16:23
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
A férfiaknak általában normális testalkatú nők tetszenek, nem buknak sem a csontvázakra, sem a kövérekre. A kettő között meglehetősen tág a tűréshatár.
2012. máj. 6. 16:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt divat másrészt zsáner. Kinek mi.

Az ideák és a valóság gyakran nem összeegyeztethető. Szóval attól, mert molett valaki lehet olyan pasija is akinek alapvetően nem jön be a dundi csaj, csak nyilván nem úgy fog zajlani a dolog, hogy meglátja a srác a csajt és már gondolatban meg is döntötte.

2012. máj. 6. 16:25
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Vékony vagy a normál testalkatú lányok a vonzóak a számomra, őket kívánom és kész, nem fogom magamra erőszakolni egy kövér lányt, amikor undorodom tőle.

Amúgy is vékony és sportos vagyok fiúként, de mivel aalacsony vagyok totál esélytelen is, szóval ne aggódj én is szenvedek a magánytól, nem csak a kövér lányok.

2012. máj. 6. 16:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
51-től 74 kg-ig voltak barátnőim, és mindegyik teste nagyon tetszett. Az alkat csak egy dolog. A kisugárzás, ami igazán számít, az pedig az önbizalomból fakad.
2012. máj. 6. 16:27
 6/14 A kérdező kommentje:

[link]

1-10 közt mennyire vok dagadt?

2012. máj. 6. 16:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy fehér kocka alakú fejed van. Ez tök érdekes...
2012. máj. 6. 16:35
 8/14 anonim ***** válasza:

Ebből marha sok látszik amúgy :D Olyan kéne amiben bikiniben vagy. Ez a ruha mindent eltakar.

Amúgy meg itt vagyok, kivétel. Szeretem a kicsit vastagabb lányokat, de nekem is van egy határ... Azt már nem szeretem, ha fodrozódik a háj. Szépen legyen eloszolva mindenhol és nincs gond :)

2012. máj. 6. 16:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Ebből a szögből csak az látszik, hogy szép nagy melleid vannak...

De az alakod nem nagyon látszik.

2012. máj. 6. 16:48
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Barátnőm is ilyen alkatú mint te!

Neki nem okoz gondod a pasizás, mert nagyon egy hullámhosszon van az emberekkel. Tipikus közösségi ember.

Több fiúja volt, mint a többi barátnőmnek együttvéve.

Nem a testalkat számít, hanem aki vagy. Ha jó fej csaj vagy, igazi vezéregyéniség akkor sok férfi fejét elcsavarhatod. Ha nyuszi vagy, akkor vékonyan sincs sok esélyed. :D

2012. máj. 6. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!