Vékony lányok! Nektek nem esik rosszul, hogy mostanában mindig csak a molettebb lányokat dicsérik miközben azt hangoztatják, hogy sokkal jobbak mint egy vékonyabb lány?
Most főleg azokra a lányokra gondolok, akik nem tehetnek arról, hogy nem tudnak hízni. Én úgy vagyok vele, hogy nekik ugyan olyan rosszul esik ha megszólják, mintha arra akin van némi fölösleg, azt mondják kövér.
Szerintem egyik véglet se jobb, de miért kell az egyik típust úgy "vigasztalni", hogy a másikat támadják?
De, igen!
Ha őket bárki bántja, akkor mindenki szemét dög, stb... (Vagy, ha nem bántja, csak ők valamiért úgy érzik)
De az senkit nem érdekel, hogy közben mindenkit állandóan, de tényleg folyton "piszkafának", "fogpiszkálónak", "gebének", "girhesnek", stb. neveznek????
Engem felháborít! Szerintem senki ne csúfoljon senkit.
nekem igazából úgy tűnt fel, hogy van aki a teltebb csajokat, van aki a vékonyakat szapulja. szerintem egyiket sem kéne! mindenkinek a saját dolga a kinézete.
aztán még csodálkozunk, hogy ennyi étkezési zavaros, depressziós, önbizalom hiányos stb ember van.
én úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem tetszik, akkor nem nézek rá, vagy nem foglalkozok vele. de utálom az olyan bunkó embereket, akik mindenkit megszólnak valamely "hibáért".
Én kb. 16 éves koromig nagyon vékony voltam. Mostanra már nőiesebb az alakom (bár még mindig csak 46 kg vagyok 167 cm-hez), de mindig idegesít, ha ilyet hallok. A legtöbben nem tehetnek arról, hogy vékonyak (én is jóval többet eszek mint mások). Azt viszont nem hiszem, hogy minden egyes kövér ember a "génjei" miatt olyan. Azért van egy kis különbség a hájréteg, meg a vastagabb comb, fenék, has stb. között.
18/L
Szerintem ostoba dolog a szitkozódás. Rengeteg helyen látom, hogy akik a vékony lányokat preferálják (illetve maguk a vékony lányok) szidják a teltebbeket és a kövéreket, és fordítva.
Én úgy gondolom, ez teljesen egyénfüggő. Kinek ez tetszik, kinek az. Egyik sem rosszabb vagy jobb a másiknál.
Egy viszont biztos: aki csak szidni meg támadni tud, az elég nevetséges. Ha valami nem tetszik, azt illedelmesen is ki lehet fejteni.
Egyébként elnézést, hogy én is válaszolok, mert a kérdésed nem nekem van címezve... Én inkább telt vagyok, mint vékony, és én épp azt vettem észre, hogy a legtöbben a vékony lányokat dicsérik. :)
Nekem nem esik rosszul, hiszen hiába megy interneten ez a propaganda, az ismerőseimnél azért mégiscsak azt látom, hogy nem a duci lányok a nyerők ;) A férfiak megnéznek, én elégedett vagyok az alakommal, ennyi:)
Nem sok hapsit láttam még dagi nőket bámulni, nem is értem mi ez a nagy kampányolás itt:D
Az viszont felidegesít, amikor azt hozzák fel a dagik védelmében, hogy "van mit fogni", meg "legalább nem csontokkelkció". Na most a 80 kilós bálnák meg a 40 kilós csontkollekciók között azért van egy átmenet, akiket normál, vékony, jó alakú nőknek nevezünk. Azt gyűlölöm, amikor ezt kisarkítják két végletre. Egy arányos, vékony nőn van mit fogni, úgy, hogy nem veszik el az ember a zsírpárnákban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!