Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vékony lányok! Nektek nem...

Vékony lányok! Nektek nem esik rosszul, hogy mostanában mindig csak a molettebb lányokat dicsérik miközben azt hangoztatják, hogy sokkal jobbak mint egy vékonyabb lány?

Figyelt kérdés

Most főleg azokra a lányokra gondolok, akik nem tehetnek arról, hogy nem tudnak hízni. Én úgy vagyok vele, hogy nekik ugyan olyan rosszul esik ha megszólják, mintha arra akin van némi fölösleg, azt mondják kövér.

Szerintem egyik véglet se jobb, de miért kell az egyik típust úgy "vigasztalni", hogy a másikat támadják?

2012. jan. 30. 15:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%

utolsóra reagálva...igen van két véglet, de attól, hogy valakin van felesleg, még nem malac, ahogy az sem girhes, aki vékony...

nem kellene ilyen jelzőket egymásra aggatni...

én a 160cm-mel és 73kgmal gyakran tapasztalom, hogy megnéznek a pasik, és itt nem a rózsaszín pólós kisfiúkra gondolok. Van fenekem, van mellem-tény, jó lenne egy 10essel kevesebb lenni, akár 15el, de én így is tudom szépnek érezni magam! És ez a lényeg!

van akinek ez a szép, van akinek az... :)

de aki azt írja, hogy a 'másik tábor tagja' márpedig nem lehet szép, na arról meg van a véleményem....

2012. jan. 31. 00:17
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

Nem ezt álíltottam. Vannak átmenetek. Ráadásul az átmenetek nagyon is változnak emberenként...mármint hogy kinek mi számít minek (az meg főképp, hogy kinek mi tetszik).

Van anorexiás, sovány, normális, telt, duci, dagi...hájas...nem tudom innét felfele hogyan nevezzem.

Az előző kommentemben azért használtam ilyen jelzőket, hogy érzékeltessem, hogy miket szoktak ráhúzni akár a sovány, akár a dagi lányokra egyesek: girhes, csontkollekció, bálna, disznó...

És ne hidd, hogy engem nem érint, mert az 57 kilómmal a 176 centimhez is néha megkapom, hogy csontos vagyok.

Ennek ellenére amíg elégedett vagyok magammal így, nem érdekelnek az ilyen jellegű hozzászólások.

2012. jan. 31. 01:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrég fogytam le 60 kg-ról 48-ra. (165 cm)

Régebben folyton azt mondogatták nekem, hogy fogynom kéne - a családom is és mindenki.

Mikor elkezdtem fogyni, dicsértek, és mondták, hogy még egy kicsit kéne...

Aztán elértem a bűvös 50-et, és alá is mentem... Azóta gizdának, anorexnek, rexinek neveznek... Megáll az ész.

Erre varrjatok gombot. Semmi nem jó.

Én mindenesetre most elégedett vagyok, és ez a lényeg.

2012. jan. 31. 09:00
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Nekem ideális a súlyom, nem vagyok se sovány, se duci: 166cm-hez 53kg. Nekem tökéletes, bár van rajtam mit fogni (még hájat is), de én úgy gondolom, ha választanom kellene, ezerszer inkább lennék sovány lány, aki annyit ehet amennyit akar+ még minden ruha jól áll neki, mint súlyfelesleggel küszködő komplexusos molett lány, aki nem ehet meg egy jó nagy adag fagyit, mert még a széltől is hízik...

Amúgy azt nem szeretem a duci-dagi lányokban, hogy kisebbségi komplexusban szenvednek és mindig igyekszik hangoztatni, hogy de "van pasijuk" mert ők így szépek, de mégis rendkívül irigyek és utálatosak tudnak lenni, és gonoszak is, meg imádnak lepontozgatni, ha valaki megkritizálja picit az alakjukat. Itt is ez van, cáfoljátok meg.

2012. jan. 31. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Édesem, ezt hívják modellalkatnak. Egyébként az tény , hogy Mo.-on több a kövér és kevesebb a modell. NEM VÉLETLENÜL A VÉKONY LÁNYOK MENNEK EL MODELLN EK!!:D
2012. jan. 31. 19:37
 16/25 anonim ***** válasza:
59%
szerintem valakinek a súlya nem határozza meg azt hogy milyen ember :)
2012. jan. 31. 20:00
 17/25 anonim ***** válasza:
69%

Logika :

Hányszor van dagadt, hájas csaj a férfi magazinokban ? kb 10 évente egyszer vagy annyiszor sem !

Hányszor van vékony, szép alakú csaj a férfi magazinokban ? Minden nap !

Ennyi az egész !

2012. febr. 1. 17:23
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem zavar, mert még soha nem hallottam egy pasitól sem, hogy híznom kéne. Sokkal többen szeretik a vékony lányokat, mint a ducikat, csak itt GYIKon nagy a szája mindenkinek.
2012. febr. 4. 14:41
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

A baj csak az, hogy a formas nokre noiesekre azt mondjak, hogy duci nok, nos azok nem ducik mert en sem vagyok az hanem noiesek. Peldaul Beyonce:

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy Kim Kardashian:

[link]

[link]

[link]

Marily Monreoe? :

[link]

[link]

[link]

Ok a noies nok, nagy fenek vastag comb. Annyira feltud bossantani ha valaki ducinak nevez egy ilyen alkatu lanyt.

Nekem ilyen alakom van egy szemmel se kulonb. Akkora fenekem van mint nekik es egyszer valaki beszolt egy vekonyabb csaj, hogy mekkora seggem van, miert nem fogyozok. Persze en 14 voltam es felvettem tole, elkezdtem fogyozni, le is fogytam, aztan a duplajat hiztam vissza. Rajottem, hogy nem voltam akkor kover, csak olyan mint ok, husos noies vastag, de nem azert, mert hajas voltam hanem azert, mert az a "hajassag" mind izom volt persze nem a ferfi fajta. Attol kezdve megfogadtam, hogy nem hallgatok senkire se!!! Ismet visszanyertem a regi alakomat es semmi problema vele, engem is ugyanugy megneznek mint akarmelyik vekony lanyt.

2012. febr. 8. 07:39
 20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igazad van teljesen, ezek a nők semmifeléképp nem ducik, és nem szabad azokra hallgatni akik mást mondanak. Én örülnék, ha így néznék ki..:)
2012. febr. 8. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!