Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vékony lányok! Nektek nem...

Vékony lányok! Nektek nem esik rosszul, hogy mostanában mindig csak a molettebb lányokat dicsérik miközben azt hangoztatják, hogy sokkal jobbak mint egy vékonyabb lány?

Figyelt kérdés

Most főleg azokra a lányokra gondolok, akik nem tehetnek arról, hogy nem tudnak hízni. Én úgy vagyok vele, hogy nekik ugyan olyan rosszul esik ha megszólják, mintha arra akin van némi fölösleg, azt mondják kövér.

Szerintem egyik véglet se jobb, de miért kell az egyik típust úgy "vigasztalni", hogy a másikat támadják?

2012. jan. 30. 15:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hát, jól néznek ki, de ők magasak is...legalábbis beyoncé:)
2012. márc. 6. 19:19
 22/25 anonim ***** válasza:
70%

Hát, én rengeteget dolgoztam azon, hogy "plöttyedt sovány sz*r" legyek, ahogy itt valaki olyan "szépen" minősítette a vékonyakat.

De az ilyen beszólások abszolút nem bántanak, mert belenézek a tükörbe, és tetszik, amit látok, innentől kezdve egyáltalán nem hat meg, hogy más mit gondol. :)

(Meg, csak úgy megjegyzem, hogy most kapom a rengeteg pozitív visszajelzést, nem akkor, amikor jó 15 kilóval több voltam...)

2012. ápr. 11. 08:58
 23/25 anonim ***** válasza:
37%

Utolsónál a pont!!:D

Az utolsó előtti meg egy irigykedős kis k.rva ha nő, ha meg hapsi akkor meg egy f.sz:)

2012. ápr. 11. 13:55
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
eltűnt az az utolsó előtti komment, úgylátszik kitörölték a moderátorok vagy kik. szóval azt neki irtam nem magamnak xD
2012. ápr. 12. 12:49
 25/25 anonim válasza:
Igazad van, kérdező, én is ezt látom, én csinos vagyok, karcsú, mégis, mindenkinek a kövér nők kellenek! Beteg világ ez! Nagyon sokszor meggyűlt a bajom a kövér nőkkel, minden párkapcsolatomba belerondítottak:(
2012. júl. 30. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!