Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 0 kalóriás, zsírégető turmix?

0 kalóriás, zsírégető turmix?

Figyelt kérdés
Valaki tud valami jó szinte 0 kalóriás zsírégető turmix receptet? Amit könnyű elkészíteni, és nem túl pénzigényes. És használ is és laktat.

2012. jún. 2. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

0 kalóriás turmix: Fogj 2 dl hideg vizet, önts hozzá 1 dl langyos vizet, majd még 2 dl meleg vizet és turmixold össze!

Mégis mi az szerinted ami 0 kcal? Meg zsírégető turmix? Helyes táplálkozás és sport.

2012. jún. 2. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a marhaságot, jó?
2012. jún. 2. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Én tudom a tutit.

Vegyél 1 liter tejet, 2 banánt, ízlés szerint mézet. Turmixold össze és tetszés szerint lekvároskenyérrel, műzlivel, stb reggelizd meg.

Ez után cuppanj ki a fotelből, 2 óra futás úszás biciklizés felváltva estig. Egy-két hónap és már nem is lesz szükség ilyen hülye kérdések feltevésére.

2012. jún. 2. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne butáskodjál már, olyan hogy 0 kalóriás akármi, meg zsírégető... nem létezik!!!!

Amit megeszel, az mind energia, más kérdés, hogy nyilván szükségünk van rá, tehát nem arról van szó, hogy nem kell többet enni, csak mértékkel.

Ilyen ökörség meg, hogy zsírégető... Persze... Minél többet eszel belőle, annál vékonyabb leszel, mi? Ha logikusan végiggondolod, rájössz te is, hogy mekkora képtelenség ez!

2012. jún. 2. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Legyen 0 kalóriás, de azért laktató. Sőt ez még nem elég, legyen zsírégető is. :D Legalább nevettem egy jót.
2012. jún. 2. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyenről olvastam valahol. Kamu sajnos. Vannak ilyen jó kis alacsony kalóriatartalmú, zöldségekből stb készített laktató (már akinek) turmix receptek de azok nem zsírégetőek. Már nem tudom hol hallottam először de nagy marhaság volt. Keress neten negatív kalóriásnak kikiáltott alacsony kalóriatartalmú zöldségeket és gyümölcsöket és turmixold ízlés szerint össze. De ha kalóriát számolsz számold bele ezt is. Ez sem lesz 0 kalória de laktatós. Pl uborka, alma, narancs stb.
2012. jún. 2. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!