Zsir egeto turmix? /testepites/
olvastam sok helyen a negativ kaloria tartalmu zoldsegekrol /banan,ananasz,repa,salata,alma/ es arra gondoltam hogy csinalnek 1 ilyen zsir egeto turmixot.abbol allna h ezek a zoldsegek,melle nyers tojas turo vanilias cukor tej es szolocukort tennek bele.ez igy jo?
ha igen mikor igyam,reggel este v edzes utan?/itthon edzek mert meg nincs idom kondiba jarni,futni szoktam ki menni neha de most hideg van/
nem jó
cukor?
szőlőcukor?
tej?
nyers tojás? ne légy hülye meg kérlek
ezek mind nem jók,számold a kalóriákat és kész,a tápanyag menyiségnek meg kell lenni diéta idején is nem lehet csak ilyen cukrokon meg izéken élni
nézz neten egy neked megfelelő össze állított szálkásító étrendet és kész.
tudod mi kéne neked zsírégetőnek??
láng-szó-róóó
tojást süsd meg. az lenne az egyetlen normális cucc benne (fehérjeforrás) és nyersen abból se szívódna fel sz.ar se.
arra már reagáltak előttem hogy mekkora néphülyítés ez a zsírégető duma. de biztos azért van millió zsírdisznó ember, mert még nem szóltál nekik, hogy a gyümölcsöktől le fognak fogyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!