Már megint feladtam, mit tegyek hogy már végre sikeruljen lefogynom?
Pedig egyszerűbb, mint hinnéd. Nem bugyuta kúrákba kell kezdeni, meg nem kell teljesen lemondani semmiről. Mértéket kell tartani, és oda kell figyelni arra, hogy miből mennyit eszel.
Emellett pedig mozogni kell. Nem feltétlenül eljárni kocogni, elég az, ha sokat sétálsz, kirándulsz. Ha nem muszáj, nem kell pár megállóra buszra szállni, lehet gyalogolni is. Hétvégén mozi helyett lehet kirándulni menni. Ilyesmikre gondolok.
Tuti a siker, nekem is bejött.
Milyen a dietad?Konnyen lehet h tul szigoru.
Mit mozogsz? Barattal kell, vagy zenet hallgatni, ha szobabicozol pl a kedvenc sorozatodat is nezheted, en ezt csinalom.3 reszt megnezek a jobaratokbol es mar el is telt egy ora, kozben izzadosan tekerek.
Egyebkent engem a feszes combu lanyok motivalnak akik hemzsegnek pest utcain.Csak egyszer kell elhatarozni magad.De akkor tenyleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!