Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étrend. Mivel egészítsem még...

Étrend. Mivel egészítsem még ki? Szálkásítás lenne a cél.

Figyelt kérdés

Reggeli: 28g fehérje +100g tojásfehérje + 20g zabkorpa: 109kcal + 57,10kcal + 68kcal= 234,1kcal

10 perc futás + súlyzózás + még valamennyi futás

Tízórai: 28g fehérje: 109kcal

Ebéd: 100g csirkemell + 200g paradicsom + 100g jégsaláta: 112kcal + 46kcal + 14kcal= 172kcal

Uzsonna: 100g csirkemell + 32,5g barna rizs= 112kcal + 110kcal = 222kcal

1 óra futás

Vacsora: 200g zsírszegény túró: 190kcal

21/N

2012. jún. 1. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ennyi mozgás mellé nagyon kevés, amit eszel. 1500 kcal-t szerintem minimum be kéne vinni. Meg kevés szénhidrátot eszel. Szerintem sokáig úgy sem fogod ezt bírni. A mozgás is sok. Csináld úgy, hogy egyik nap futsz, másik nap súlyzózol, meg persze kell pihenőnap is.
2012. jún. 1. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:

"Megint én(7, 3-as), a sok fehérjétől pedig bedurranni fogsz, szálkásodni nem." Ez tényleg "zseniális"...

Amúgy szerintem nem jól számoltad a kcal-t és kevesebbre jött ki, mint amennyi. Viszont én nem szedném szét az edzést 2 felé. Inkább reggel 40-45 perc futás + súlyzós edzés és heti 3. Ha akarsz még 1 4. futás napot beiktathatsz. Reggel mehetne több ch, hogy egyből feltöltsd a raktárakat.

2012. jún. 1. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
927kcal ez a étrend,amit leirtál.Borzasztó kevés és ch-át szinte nem is tartalmaz.Igy nem fog menni hosszútávon abban biztos lehetsz.
2012. jún. 1. 22:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Én szívbajt kapok ettől a kalóriaszámlálástól. Régebben, amikor ide jártam, akkor a 90 napos borzalom volt az állandó téma, most meg ez a kalóriaszámlálás. Persze, lehet nézni, de sokkal fontosabb az alaptápanyag. Ez az étrend alapjaiban véve jó egy 21 éves lánynak. Amiben itt hiba van, és már említették előttem is, az az, hogy kevés a szénhidrát. Egyél csak rizst mindkét csirkéhez. Esetleg ehetnél egy cseppnyivel több csirkemellet, de gondolom úgysem csontra 100 g-ot eszel. 150 g jobb lenne ;) A reggeli edzésnél pedig ne fuss! Bemelegítésnek még okés egy kevés (nem kell 10 perc), utána súlyzós edzés, majd 30-45 perc gyaloglás (gondolom teremben nyomod, futópadon csináld azt is, ne kényelmes tempóban, de maradjon aerob zónában, alacsony pulzusszámon. Az az ideális, ha még tudsz folyamatosan beszélni, de azért izzadsz.)
2012. jún. 2. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:
*mondjuk az nem egyértelmű, hogy hetente mennyit edzel. Gondolom nem naponta tolod le amit fent írtál. Ha igen, az sem jó, kell a pihenőnap, amikor nem edzel, legalább olyan fontos, mint maga az edzés. Heti 2 nap legyen pihenőnap.
2012. jún. 2. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!