Étrend. Mivel egészítsem még ki? Szálkásítás lenne a cél.
Reggeli: 28g fehérje +100g tojásfehérje + 20g zabkorpa: 109kcal + 57,10kcal + 68kcal= 234,1kcal
10 perc futás + súlyzózás + még valamennyi futás
Tízórai: 28g fehérje: 109kcal
Ebéd: 100g csirkemell + 200g paradicsom + 100g jégsaláta: 112kcal + 46kcal + 14kcal= 172kcal
Uzsonna: 100g csirkemell + 32,5g barna rizs= 112kcal + 110kcal = 222kcal
1 óra futás
Vacsora: 200g zsírszegény túró: 190kcal
21/N
Kalóriában nem kevés?
A reggeli edzést heti 4-szer csinálom, de futni minden nap szoktam.
A paradicsom és a jégsaláta inkább a rizs helyébe, vagyis cseréld ki, + a nap folyamán nincs elég szénhidrátod.
Szálkásításhoz kellene súlyzós edzés, vagy torna vagy valami , mert a futástól nem leszel szálkás.
Ehetsz még zöldségeket a nap folyamán, és reggel is ehetsz zabpelyhet, v telj.kiőrl. kenyeret.
Előző vok, szerintem még sok a fehérjéd is. Kell mellé szh, vagy legalább rost, mert tönkre vágja a veséid, meg az emésztésed. Az edzéshez pedig kell a szh!! ..És szerintem d.e. fuss többet és a súlyzós edzést hagyd d.u-ra.
Egyél kis olajos magvat is naponta(nem sokra gondolok, elég 4 szem mandula, vagy 8 egész szem mogyoró.)
Megint én(7, 3-as), a sok fehérjétől pedig bedurranni fogsz, szálkásodni nem.
A futás is igen jól írták, inkább legyen 2 naponta.
Egy "izom nap", egy "lötyi nap"(futás). És legyen pihi nap is leg. 4-5 naponta.
A súlyzózást azért kellene d.u-ra hagyni, mert az izmoknak szükségük van a pihenésre, és ehhez közelebbi a d.u.-i edzés.
Hogy tudsz d.e. súlyzós edzést csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!