Mi az a szálkásító diéta? Miből áll? Ételreceptek hozzá?
Hali!
Jelenleg 90 kg vagyok, és kíváncsi vagyok hogy mi ez a diéta egész pontosan? Mi történik a testemmel ha ilyen diétát végzek? tudtok olyan ételeket ajánlani ami ehhez a diétához kell? Esetleg receptet ami nem túl bonyolult és könnyen fellelhető alapanyagokból készül? Mennyit kell mozogni a diéta alatt és milyen típusú mozgás ajánlott? Van egy szobabiciklim, eddig azt csináltam hogy visszavettem a kalóriabevitelemből, közben szobabicikliztem és lement 2 kiló. De azt hallottam hogy ha nem eszek sokat egy nap akkor az izom bomlik el és több lesz a zsír.
A válaszokat előre is köszönöm.
viszont a ch-t fokozatosan kell lecsökkenteni ennyire,kéthetente 2-300kal mínusszal,nem máról holnapra.
Szálkásító diétát testépítő bajnokoknak kell csinálnia, akik le akarják tisztítani az izmaikról a vizet és azt a kevés zsír, ami ott van.
Jelentős zsíros túlsúllyal rendeletező illetőknek NEM ez kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!