Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék ilyen vékony?...

Hogyan lehetnék ilyen vékony? O. O"

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

stb.

ilyen akarok lenni:/

17L

2012. máj. 31. 22:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jóisten, mért kell egyből zsírleszívásra és koplalásra gondolni?? Azért mert csinosak? Mért ne lehetne egészséges életmód és sport? Csak irigy vagy, mert valószínű te nem tudod megcsinálni..
2012. jún. 1. 09:03
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
sportolj-évekig. na meg figyelj a kajára. és barnulj a napon, növessz szép, természetes, egészséges hajat stb. nyílván soha nem fogsz így kinézni. mert ez photoshop. de hasonlóan szép alakot elérhetsz a sporttal, diétával. nekem is hasonló az alakom, csak a lábam izmosabb. -.-
2012. jún. 1. 09:16
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Bocs, de ez egyáltalán nem csinos. Igaz, ezt férfiszemmel mondom, lehet, hogy a nőknek az tetszik, ha így nézhetnek ki. A modellkedéssel kapcsolatban meg tudok mesélni, hogy mit csinálnak magukkal azok a csajok, akikről ilyen fotókat csinálnak. Nekem volt egy szerintem tök helyes ismerősöm, de érettségi után nekiállt modellkedni, és ott azt mondták rá, hogy csinos az arca, de kicsit le kéne fogynia. Semmivel se volt vastagabb a dereka, mint itt a képen szereplő lányoknak, de a modellkedés miatt piszkafát csinált magából, később mondta egy haverom, hogy a lány azóta már hánytatja magát, meg mindenféle pszichés baja van attól, hogy szerinte nem elég karcsú. Attól, hogy most divat csontváznak kinézni, még egyáltalán nem biztos, hogy egészséges és helyes is. Én azokat a férfiakat se értem, akik szerint ez jól néz ki. Max a melle tűnik nagyobbnak, de én attól félnék, ha egy ilyen nővel kéne lefeküdnöm, hogy közben véletlenül kettétöröm :O Lányok, könyörgök nektek, ne akarjatok így kinézni, legyen már rajtatok valami fognivaló is!!
2012. jún. 1. 12:44
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Férfiszemmel nézve, ez igenis csinos. Azért ne játsszuk már meg magunkat, az meleg, aki kidobna az ágyából egy ilyen csajt. Viszont rohadtul nem CSAK ez a szép. Volt már ilyen csajjal is dolgom, meg háromszor ekkorával is. Formással is, formátlannal is, egy kapcsolat (bármilyen) a kémián és a személyiségen dől el úgyis. Nekem is jobban tetszik, ha formásabb a lány ennél, de ettől a linken lévő csajok igenis szépek, nem kell terelni.

27/F

2012. jún. 1. 19:45
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
előttem író: végre egy őszinte férfivélemény. köszönöm az összes nő nevében. :D
2012. jún. 1. 19:50
 16/21 A kérdező kommentje:
szóval ha apám kövér és anyám se vékony nekem szinte semmi esélyem ilyesmi alakra? hát ez fasza...
2012. jún. 1. 20:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne, csak küzdeni kell érte. Ez olyan, mint beleszületni egy tehetős családba, vagy beleszületni egy szegénybe és saját erőből megteremteni mindent. A végeredmény lehet ugyanaz, az odavezető út már nem.
2012. jún. 1. 20:47
 18/21 A kérdező kommentje:
érrrtemm:/ de ha nincs pénz nekem külön kajára akkor mit csináljak...? nem fognak rám külön főzni mert én egézséges akarok lenni nem pedig 130 kg cukorbeteg depressziós -.-"
2012. jún. 1. 20:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha 130 kilós vagy, ne ilyen alakról álmodozz. amúgy meg lehet csinálni. Én is megtudnám csinálni, de lusta vagyok hozzá+imádok jókat enni. 167cm/53-54 kiló vagyok, de ez a lány tiszta karcsú, rajtam van itt-ott fókaháj. Nekem kis sportba+egészséges étkezéssel (odafigyeléssel) sikerülne ez az alak, de akkor viszont nem ehetnék bűntudat nélkül :(

30N

2012. jún. 2. 14:02
 20/21 A kérdező kommentje:
nem én vagyokhanem apám én "csak" 65 kg vagyok...
2012. jún. 2. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!