Hogyan lehetnék ilyen vékony? O. O"
Férfiszemmel nézve, ez igenis csinos. Azért ne játsszuk már meg magunkat, az meleg, aki kidobna az ágyából egy ilyen csajt. Viszont rohadtul nem CSAK ez a szép. Volt már ilyen csajjal is dolgom, meg háromszor ekkorával is. Formással is, formátlannal is, egy kapcsolat (bármilyen) a kémián és a személyiségen dől el úgyis. Nekem is jobban tetszik, ha formásabb a lány ennél, de ettől a linken lévő csajok igenis szépek, nem kell terelni.
27/F
Ha 130 kilós vagy, ne ilyen alakról álmodozz. amúgy meg lehet csinálni. Én is megtudnám csinálni, de lusta vagyok hozzá+imádok jókat enni. 167cm/53-54 kiló vagyok, de ez a lány tiszta karcsú, rajtam van itt-ott fókaháj. Nekem kis sportba+egészséges étkezéssel (odafigyeléssel) sikerülne ez az alak, de akkor viszont nem ehetnék bűntudat nélkül :(
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!