Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elrontottam a mai napomat?

Nagyon elrontottam a mai napomat?

Figyelt kérdés

Egészségesen étkezem, már régóta fogyózok és nem szoktam bűnözni sem, csak ma...

ettem 1 francia krémest, fél tábla csokit és 3 Fornetti mini fit-et (barna tészta sajttal)

A fogyáshoz napi 1400 kcal alatt kell ennem, ma még egyek valamit? Vettem túrót, azt megenném light joghurtal. Szerintetek???

2012. máj. 31. 16:09
 1/6 csokissüti002976 ***** válasza:
Egyed. Ha jól esett, akkor szarni rá. Amúgy valószínű azért rohantál rá erre a kajára, mert kívántad. holnap folytatod a fogyit. pont. :)
2012. máj. 31. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Csoki: 280 korul

Fornetti: 150-200 kcal attol fugg mekkora

Kremes: 280 kcal(max300)

Ez igy kb 780.

Szerintem siman eheted de egyel melleje zoldseget is! Gyumi is kellene. Boven 1400 alatt vagy

2012. máj. 31. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat, én tegnap este fél nyolckor repültem rá a somlói galuskára. Van ilyen. :)

Nem lesz semmi bajod, folytass mindent úgy, ahogy előtte, és kész.

(Amúgy, ha elfogadsz egy tanácsot: ne hagyd magad ennyire kiéhezni az édességre. Lehet néha kis csokit, sütit... bármit enni, mértékkel. Inkább, mint, hogy néha így rádtörjön ez a falásroham.)

2012. máj. 31. 16:32
 4/6 anonim válasza:
Ne számolj kalóriát soha...nem az számít..Néha néha belefér a bűnözés,majd erőteljesebben edzel egyet :DNekem beválik :D
2012. máj. 31. 16:32
 5/6 anonim válasza:
Amúgy ahogy nézem mind édességes bűnözés volt..valószínű azért kívántad ezt mert leesett a vércukrod..Ne koplalj soha.
2012. máj. 31. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
én is bűnöztem ma ettem 2 db kis buktát..:/ de igyvan holnap ismét fogyózok:)
2012. máj. 31. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!