Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1 nap csak 2x eszem (reggel...

Ha 1 nap csak 2x eszem (reggeli, ebéd) akkor kb. mennyit fogok fogyni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 13:31
 1/8 anonim válasza:
100%
10 kg-ot. Buta kérdés... Mihez képest mennyit, és mennyi idő alatt?
2012. máj. 31. 13:38
 2/8 A kérdező kommentje:
153 cm,44 kg az mind1 hogy hány nap alatt csak egy picit fogyni szeretnék :)
2012. máj. 31. 13:40
 3/8 anonim válasza:
0%

szerintem semennyit.. mindenhol azt hangoztatják hogy egy nap 5-6szor kell enni.KIS adagokat,de sokszor.

arra figyelj oda hogy mit eszel :) és persze kizárólag este 6ig, utána már semmit nem kéne.

ha van lehetőséged próbálj meg minél többet mozogni, nem muszáj minden nap rubint rékára ugrabugrálni, de ha teheted gyalogolj ahelyett hogy autóba ülsz, vagy most már jó idő van, bicajozni is lehet :)

remélem tudtam segíteni!

sok sikert ;)

2012. máj. 31. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
ha 44 kilós vagy már most,akkor ettől a diétától semmit ne várj,
2012. máj. 31. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit és mennyit eszel, ha kétszerre megeszed a napi kalóriaszükségleted dupláját, akkor még hízni is fogsz.

Ha kevesebbet eszel, mint amennyire szükséged van, akkor fogyni fogsz, napi ötszöri étkezés mellett is.

2012. máj. 31. 13:42
 6/8 anonim válasza:
Hááát... 44 kilóból nem hiszem hogy van mit fogynod.. fogyni nem biztos hogy fogsz.. maximum 42 kiló leszel pár hónap múlva. Tudod, nagy tömegből könnyebben és gyorsabban indul meg a fogyás, hisz van miből (tartalék). De egy olyan testből, amin amúgy sincs tartalék, az nagyon hosszú idő.. ráadásul baromi egészségtelen is. De te tudod.
2012. máj. 31. 13:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat és a segítséget :)
2012. máj. 31. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:

hát én 1 hónap alatt fogytam így 6kg-t.

reggelire egy szelet vajaskenyér paradicsommal,ebédre meg amit a suliba adtak..megjegyzem,borzalmas a sulis menza..szóval kb koplaltam..de ne csináld ezt,mert koplalással visszafogsz hízni..

2012. máj. 31. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!