Ha 1 nap csak 2x eszem (reggeli, ebéd) akkor kb. mennyit fogok fogyni?
szerintem semennyit.. mindenhol azt hangoztatják hogy egy nap 5-6szor kell enni.KIS adagokat,de sokszor.
arra figyelj oda hogy mit eszel :) és persze kizárólag este 6ig, utána már semmit nem kéne.
ha van lehetőséged próbálj meg minél többet mozogni, nem muszáj minden nap rubint rékára ugrabugrálni, de ha teheted gyalogolj ahelyett hogy autóba ülsz, vagy most már jó idő van, bicajozni is lehet :)
remélem tudtam segíteni!
sok sikert ;)
Attól függ, mit és mennyit eszel, ha kétszerre megeszed a napi kalóriaszükségleted dupláját, akkor még hízni is fogsz.
Ha kevesebbet eszel, mint amennyire szükséged van, akkor fogyni fogsz, napi ötszöri étkezés mellett is.
hát én 1 hónap alatt fogytam így 6kg-t.
reggelire egy szelet vajaskenyér paradicsommal,ebédre meg amit a suliba adtak..megjegyzem,borzalmas a sulis menza..szóval kb koplaltam..de ne csináld ezt,mert koplalással visszafogsz hízni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!