Van olyan kardió edzés, amit otthon csinálhatok?
Figyelt kérdés
Csak mert nincs időm minden nap futni.
Ugráló kötelet próbáltam, de nem annyira izzasztó!
2012. máj. 28. 00:08
1/8 A kérdező kommentje:
Erről a HIIT edzésről hallottam, de a google semmi edzéstervet nem dob ki. Ha valaki tudja milyen gyakorlatokat kéne csinálni, és milyen időközönként, kérem írjon. Köszönöm!
2012. máj. 28. 00:20
2/8 anonim válasza:
ez megpróbálhatod
http://www.youtube.com/watch?v=mYq8LTFHtUU
az ugrókötél meg nem izzasztó?
ezt nem tudom hogy képzeted?
ezt a tempót meddig bírnád?
3/8 anonim válasza:
És mégis hogyan vársz eredményt ha nem akarod, hogy izzasztó legyen...?
4/8 anonim válasza:
Amúgy meg ha van időd ugrókötelezni pl. akkor van időd futni is. Ha kevés az időd, növeld a tempót... Az az intervallum edzés amikor felváltva valamennyi másodpercig sprintelsz aztán kocogsz (NEM sétálsz!). Itt is az idő rövidül meg nagyon a távhoz képest, de tudod ez igazán rettenetesen izzasztó, úgyhogy kezdj megbarátkozni a gondolattal, hogy verejték nélkül nincs eredmény.
5/8 A kérdező kommentje:
Az ugráló kötél nem izzasztó..
2012. máj. 28. 08:55
6/8 A kérdező kommentje:
Nem az izzadással van a baj, olvassátok el még egyszer a második sort, és figyeljetek hol van a vessző, mielőtt elkezdtek hülyeségeket írkálni, amivel csak magatokat égetitek :D...
Az elsőnek pedig köszönöm, igen megpróbáltam gyorsítani a tempón, így tényleg bevált az ugráló kötél. Meg alkalmaztam a videóban látottat és eléggé rendesen felvitte a pulzusszámom, és bekövetkezett az izzadás . :)
2012. máj. 28. 09:03
7/8 anonim válasza:
Ha a kötél ugrál, nem pedig te, akkor miért csodálkozol, ha nem izzadsz?
8/8 A kérdező kommentje:
Te meg minek irkálsz ide, ha gyökér vagy?
2012. máj. 28. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!