Nagyon el vagyok keseredve, egyáltalán nincs kitartásom, hogy lefogyjak. Ti hogy álltatok neki?
Figyelt kérdés
Olyan sokszor elkezdtem már, de 1 hétig bírom általában és ennyi. 24 éves leszek, és kb 75 kg vagyok. Azért kb, mert nem merek mérlegre állni sem. Sosem voltam vékony, de észrevettem, hogy az elmúlt egy évben sokat híztam. Most kéne fiatalkorom csúcspontján lenni, de az 20 évesen elmúlt :( Folyamatosan sírok, szinte minden nap nézegetem magam és azon gondolkodom, hogy hagyhattam el magam ennyire. Pedig régen annyira magabiztos voltam a 65 kilómmal. Az se kevés, de akkor szép, formás voltam, és tényleg mindenkinek nagyon tetszettem. Újra az akarok lenni, aki voltam. De nekikezdeni nem tudok... Szeretném, ha valaki segítene, akár innen egy sorstárs. Páromhoz, barátaimhoz nem fordulhatok, nem érzik át. Hogy kezdtetek neki? Amikor azt mondtátok, hogy tényleg ennyi volt, elegetek van, szépek akartok lenni.2012. máj. 26. 17:12
11/14 anonim válasza:
168 centi voltam és 48 kg, amikor megismertem a páromat 2004-ben. 2007-ben összeházasodtunk, 2008-ban született meg a kisfiam, a szülés után már sajnos 70 kiló voltam, nem tudtam visszafogyni (lehet, hogy nem is akartam eléggé). Most februárban megszületett a kislányom, és most 80 kiló vagyok. :( A férjem így is nagyon szeret engem, viszont én utálom magamat. Most jött el az a pont, hogy azt mondtam: elég. Elhagytam a fehér kenyeret, lisztet, cukrot. Cukor helyett stevia, fehér kenyér helyett rozs kenyér, napi szigorúan 1 óra itthoni torna és 2 óra szobabicikli, 6 óra után nem eszem. Bízom benne, hogy -ha kitartó vagyok- sikerül legalább 15 kilót ledobnom. A hűtőre kiraktam régi fényképeket, ahol még csinos, vékony voltam. Állandóan rápillantok, amikor bemegyek a konyhába, és azt mondogatom magamban, hogy újra olyan leszek. Ez motivál, remélem, hogy hosszú távon.
13/14 anonim válasza:
5-ös vagyok ismét. Azért a 48 kg a 168 centihez kevés ám, nagyon is! Szerintem a 65 kg ideális ami nem modell alkat (szerintem ők rondák, botsáskák) hanem van némi formád, combod, feneked stb.
Én is 168 cm vagyok, én is közel járok a 80-hoz (sőt voltam is tavaly) de 65 kg akarok lenni. Én már akkor csinosnak érezném magam, és már akkor mondanám hogy nem vagyok duci! :)
Összetarthatunk, megbeszélhetjük közbe-közbe ki hol tart, mit evett. :)
Majd akkor még írok. Most nem tudom lemérni magam, a munkahelyemen szoktam a raktárban. :D
Péntek reggel voltam 78,25 kg ruhástól, amibe beletartozik + köpeny és acélbetétes munkacipő (80 dkg, lemértem) :D
Kiváncsi leszek kedden ráállok újra...
14/14 anonim válasza:
pont az ilyen nőknek íródik a lifetilt.blog.hu olvasgasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!