Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy lefogyjak?

Gelencsér Zsódia kérdése:

Mit tegyek hogy lefogyjak?

Figyelt kérdés

13f 165cm 69kg

Az egész hasam hájas és mellem pedig tiszta löttyedt és hájas. Jártam sportolni de most már nem járok de hamarosan megyek konditerembe. De addig is mit tegyek hogy lemenjen a mellem ről és a hasam róla háj?

2012. máj. 26. 12:31
 1/2 anonim válasza:

Figyelj oda a táplálkozásodra.Egyél gyakran (napi 5x) de keveset. Kerüld a kalóriadús ételeket, fogyassz több zöldséget gyümölcsöt. Fontos, hogy sok fehérjét vigyél be, nehogy izomból kezdj el fogyni. Sok fehérje van a gépsonkában, tojásban, viszont ezek kalória tartalma pici.

Nagyon sokat spórolhatsz, ha visszaveszel a fölösleges kalóriabevitelből, pl. ha üdítő helyett vizet iszol, kakaó helyett tejet, vagy a teát cukor nélkül iszod. Ha nagyon elszánt vagy száműzheted a szendvicsedből a vajat/margarint.

Amiket javaslok, hogy egyél:

reggelire: kefir, joghurt, pirítós, rántotta, gyümölcsök

ebédre: főzelékfélék, húsból csak madarat és nem rántva, mert az nagyon sok kalória... gyümölcsök...

vacsora: olyasmi, mint a reggeli

Kerüld az édességeket.

Fontos, hogy rendszeresen mozogj is, ez lehet akár az, hogy gyalog jársz-kelsz, nem szállsz fel buszra persze ha vmi intenzívebbet csinálsz (futsz, biciklizel) az még jobb.

Fontos, hogy picit járd körbe a fogyókúra témát, hogy ne szivasd magad feleslegesen. Én leírtam pár alapdolgot, de ennél sokkal többet találsz a Neten, hajrá!

2012. máj. 26. 14:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2012. máj. 26. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!