Van egy hónapom lefogyni. Elég lesz ez az idő, hogy lefogyjak?
Figyelt kérdés
159cm/49 kg vagyok. Nem szeretnék sokat fogyni, mert van rajtam izom is, intenzíven edzek. 4 kg-ot szeretnék leadni 35 nap alatt, mert lesz a rokonom ballagása, és vékony szeretnék lenni. 1200 kalóriás diétát terveztem, tegnap már elkezdtem a diétát. Heti 4x-5x edzek. Sok fehérjét, kevés szénhidrátot fogok bevinni, és egészséges ételeket eszek. Így vajon sikerül lefogyni addigra?2012. máj. 10. 05:22
1/6 anonim válasza:
1. A súlyod eleve nem sok, föként ha izmosabb vagy.
2. Az 1200 kcal-os étrend borzasztó kevés, gyakorlatilag koplalás. Ha fogysz is, utána a dupláját fogod visszaszedni, közben meg összeesel a tápanyaghiány miatt.
3. NORMÁL értenddel heti egy kg-ot lehet minden baj nélkül - és értelmesen fogyni.
4. Ha lefogysz, akkor NEM vékony leszel, hanem gebe - ugyanis rajtad nincs felesleg.
2/6 anonim válasza:
Elsőnél a pont. Annyi megjegyzést tennék még hozzá, hogy miért olyan marhára fontos, hogy a rokonod ballagására lefogyjál? A sajátodén még valamennyire érthető lenne.
4/6 Smartguy86 válasza:
49 kilóval hova akarsz te még fogyni? Te akarsz lenni a világ első két dimenziós embere, vagy mi?
Innen már max csak izomból fogyhatsz. Inkább ne a mérleget nézegesd, hanem a tükröt, meg a centiket. Izmosodj te, ne fogyjál!
5/6 A kérdező kommentje:
Van rajtam felesleg, nem vagyok vékony.A mellem 85cm(csak a hátam miatt, egy éve 75cm volt, nincs semmi mellem), a derekam 67cm(60cm-es derekat szeretnék), a csípőm 90cm, a combom a legvastagabb részén 53cm(jó sok), a karom 29cm, a vádlim 34cm. Ja és a testzsírom 20%-os, nem mondanám kevésnek.Van mit fogynom. Ha 4 kg-ot leadok, pont jó lesz. Aztán meg majd tömegelek jövő nyárig, és nyár előtt újra diétázok. Azért remélem egy év alatt felszedek még valamennyi izmot, jövő nyárra azért jobban szeretnék kinézni.
2012. máj. 10. 19:58
6/6 A kérdező kommentje:
A derekam reggel is megmértem, és 65cm volt.
2012. máj. 11. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!