Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerülne -33kg-ot leadnom?

Így sikerülne -33kg-ot leadnom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

161 cm vagyok 15 éves és 86 kg. Az lenne a kérdésem, hogyha kizárnám az életemből a cukros ételeket és az üdítők helyett vizet iszok. Sportolok mindennap 40 percet aerobikkal és lefekvés előtt nem ennék. Így le tudnék fogyni fél év alatt -32kg-ot? Az nem baj, ha tovább tartana csak, hogy le tudnék-e így fogyni? Előre is köszönöm a válaszokat :)

2012. máj. 26. 15:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat -33kg mindkettőnél.
2012. máj. 26. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:

először is az aerobikot azonnal hagyd abba, mert ekkora túlsúly mellett csak az ízületeid vágod tönkre vele

másodszor irány a gyerekorvosod kivizsgálásra

harmadszor, ha nem is mész el konditerembe, de legalább a tesitanárodtól kérj segítséget mozgás ügyben, úszás, bringázás pl ajánlott

negyedszer, az olyan mesék, hogy a cukormentes ételek és az este nem evéstől lefogysz, az mind kamu - étkezni úgy kell, hogy kevesebb legyen a bevitt, mint a felhasznált energia, persze, nem drasztikusan kevesebb + megfelelő legyen az összetétele, de kell zsiradék, szénhidrát és fehérje is + nyilván vitamin, nyomelem blabla...

2012. máj. 26. 15:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Már voltunk kivizsgáláson és csak annyit mondtak, hogy napi ötször étkezzek kicsiket és este hat után ne egyek semmit. Járjak sportolni aerobik, úszás, futás, gyaloglás. Ezekkel az infókkal csak ezt tudtam megtervezni.
2012. máj. 26. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:

Futást meg az aerobikot tényleg elejtsd el, szétmegy a téded meg a bokád rövid úton. Le kéne járnod terembe biciklizni vagy stepperen edzeni, esetleg úszni.

A cukros történet ilyen formában nem igaz, a zsír és szénhidrátbevitelt kell csökkenteni ,amibe beletartozik a cukor is (meg a tészta, és az összes pékárú), átállni teljes kiőrlésű cuccokra. A napi öt alkalom kb rendben van, de össze kell rakni egy kiegyensúlyozott étrendet, bevitt és felhasznált kalóriákat számolni, stb.

2012. máj. 26. 15:36
 5/13 anonim ***** válasza:
milyen vizsgálatokat csinált a doki?
2012. máj. 26. 16:00
 6/13 A kérdező kommentje:
vért vettek, megnézték a vérnyomásomat 24 órán át, befektettek a kórházba, megnézték a vércukromat és azt hiszem ennyi.
2012. máj. 26. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
hormonvizsgálat nem volt?
2012. máj. 26. 19:18
 8/13 A kérdező kommentje:
7 éves koromtól kezdtem el meghízni nem gondolom, hogy a hormonjaim lennének...
2012. máj. 26. 20:00
 9/13 anonim ***** válasza:

7 éves korodban is voltak hormonjaid ...

menj el endokrinológiára

amúgy írd már le légy szíves egy tipikus napi étkezésed, mit, mikor, mennyit eszel?

2012. máj. 26. 21:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Voltak, de a doktor se gondolta és anyu sem, de nem rég volt egy olyan vérvételem ahol mindent megnéznek és minden normális volt.

Hát azt hiszem a tegnapi jó lesz:

Reggeli: 09:00 körül lehet tojás rántottát ettem

Tízórai: egy müzli szelet

Ebéd: sült krumpli csirkemellel

Uzsonna: banán

Vacsora: joghurtot ettem

Amit egész nap ittam az vagy ásványvíz volt vagy multivitamin. Azt hiszem ennyi.

2012. máj. 27. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!