Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülne? 4-5kg-t kéne leadnom.

Sikerülne? 4-5kg-t kéne leadnom.

Figyelt kérdés

Sikerülne lefogynom úgy,ha elkülöníteném a napokat?

fehérje napon tojást ennék,húst,túrót,kefirt,joghurtot.

gyümölcsnapon:almát,banánt,mandarint sokat meg max ha éhes lennék pl húslevest délben.

rostnapon:meg rengeteg zöldséget ennék+ főzeléket délben.

szénhidrátnapom meg nem lenne külön,max gyüminapon meg rostnapon délelőttre egy szendvics vagy 1 szelet kalács.

szerintetek? azért gondoltam erre a megoldásra,mert sokféleképpen próbáltam, de sehogy nem sikerült leadnom.

és nem tudok nagyon mértéket tartani,ettől majd a gyomrom is összeszűkül kicsit? az tobbi időben érzem én is hogy kitágult és többet kívánok.

2011. febr. 4. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, minden nap szüksége van a szervezetdnek mindenféle tápanyagra!
2011. febr. 4. 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónál a pont, ne válogass, hanem egészségesen táplálkozz! amiket írtál fenn, azok a kaják jók, de ne napra szedd szét, hanem időszakra! reggel szénhidrát (igen, az is kell, mi másból lenne energiád?), ebédre: szénhidrát + fehérje, vacsira zöldség + fehérje. közte: gyümölcs, natúr joghurt
2011. febr. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!