Valami tipp ilyen helyzetre?
Mennyi idő alatt ment le? milyen mozgást végeztél?
Szerintem biztos így is nagyon csinos vagy, de aki elkezdi sokszor nagyon nehezen tud leállni. Mert nem tudja magát elfogadni. Szerintem egyél egészségesen, nem kell mellőznöd semmit, de ne is falj fel 10 kg kenyeret kb 1-2 hétig majd kezd el újra azt amit csináltál eddig. Bár gyors fogyásra ne számíts, nem hiszem hogy van még rajtad annyi felesleg.
Nem annyira mérvadóak a kilók mint gondolod. Ha nem látod még tökéletesnek az alakodat az nem azt jelenti hogy fogynod kell, én legalábbis a helyedben áttérnék súlytartó étrendre és alakformálnék.
A szénhidrát visszatöltést kipróbálhatod, viszont nem az a lényege hogy rossz szénhidrátokat egyél, hanem a megnövelt mennyiség. Ha diétában beviszel kb 110 grammot naponta, visszatöltés napján mehet 3szor annyi.
De az utolsó kilókat nagyon nehéz leadni és én látatlanba arra tippelek a magasságod és a súlyod alapján hogy egy kis izmosodással feszesebb lennél és nem kell már 5kilót leadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!