Ha megettem egy nyalókát ma, egy félóra futással le tudom dolgozni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 15:23
1/5 anonim válasza:
Mekkora nyalókát ettél meg? Mert átlagosan 100gramm nyalókában 400kalória van. Amit a fiam szokott enni, az elég kicsi azt hiszem 12grammos, na abban akkor 48kalória van.
2/5 anonim válasza:
Sokkal jobb, mintha csokit ettél volna. Gondolom ilyen kis gömbnyalókat volt ugye? Nem az a nagy szivárványszínű (olyat ritkán látok)
Ha ilyen kis pici gömb volt, az sokkal jobb egy szelet csokinál, mert a csoki 150-250 kcal is lehet! 1 bounty pl. 270 kcal...
úgyhogy sokkal jobban jártál a nyalókával!
3/5 anonim válasza:
Ja, a kérdésre válaszolva: fél óra se kell, sztem 10 perc alatt ledolgozod (sőt lehet még 10 percnél is kevesebb ha intenzív a futás)
4/5 A kérdező kommentje:
Gömbnyalóka volt, talán picit nagyobb, mint az átlagos, de szerintem akkor olyan 20 g körüli lehetett. De kcal-ban akkor se volt olyan sok :) Jobb a csokinál? Viszont a nyalóka tömör cukor, vagy akkor is a kcal számít? köszi a válaszokat!:)))
2012. máj. 24. 18:53
5/5 anonim válasza:
csak a fogaidnak ártottál vele, amúgy nagyon kevés, max 100 kcal lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!