Tényleg nagyon kövér vagyok? 14/L? Szerintetek hány kg vagyok?
Oké, nyugodj meg, nem vagy kövér, sőt vékony vagy.
Az első kép alapján 19-20 évesnek tippeltelek volna.A második kép már jobban megy a korodhoz.
De még mindig tartom a véleményem, hogy ez a kérdés csak kitaláció!:D Nem tudsz lebeszélni róla.
Nem vagy kövér...
Ez a kérdés fake?:D (nem kell felkapni a vizet ;) )
Ez a tükörben pucsítva, csücsörítve, V-t mutatva önfényképezés annyira szánalmas, hogy KÖNYÖRGÖM!!!, nehogy már ez alapján akard magadat vagy másokat megítélni!!!
Azért "lájkolják" (Istenem, ölni tudnék, ha ezt meghallom), mert sok tininél ez a barátság jele, vagy legalábbis elvárás, hogy kölcsönösen lájkolgatnak egymásnak mindent, teljesen függetlenül attól, hogy milyen a kép. Feltesz valamit, és már nyomják is a gombot, szerintem ezt te is nagyon jól tudod.
Isten ments, hogy ebből valaki messzemenő következtetéseket vonjon le. És szánalmas, hogy 14 évesen ez legyen a nagy problémád, kérlek szépen, menj biciklizni, sportolni, barátnőkkel moziba, mit tudom én... De ne a lájkokat számolgasd, és aztán meg ezen keseregj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!