Teljesen kiborultam! Mit csináljak?
Nagyon elegem van már ebből az egész kr..va fogyókúrából, hogy nekem soha semmi nem sikerül....más csajok nagyon szépek és vékonyak én meg itt vagyok, mint egy undorító hájas dagadt g.ci az ocsmány g.ci 58 cm széles combokkal. Egyszerűen hányni tudnék ettől. A súlyom meg 66,7 kg és nem megy lejjebb. Ha diétázom vagy valami, akkor lemegy 66,3-ra és erre meg megint visszaugrik. Egyszer 1 hónapja sikerül elérni a 63,5 kg-ot ami nálam már ÁLOM (holott 56 kg-nak kéne lennem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) és most meg megint siralmas a mérleg...66,7.
Régen, még ha nagyokat zabáltam (ami azt jelenti, hogy nutella meg egyéb durva cucc mértéktelenül) akkor is max 64,9-re ment fel a súlyom.
Most meg mint egy hányadék göbe, csak sírok. Reggel óta nem tudom abbahagyni a sírást, az inzulinom meg szerintem ugrál, mert reggel korgó gyomorral ébredek, holott este lassan felszívódású kaját eszek, nem eszek kenyeret, cukrot, tojást eszek, tejterméket, túrót, csirkemellet, zöldséget. Naponta 50-60 percet kardiózok, tolom a koffeint, a pulzusom 190-200 között van, amikor edzek. Szóval nem lazsálok.
Nem értem, hogy mi van, de már azon is elgondolkodtam, hogy felakasztom magam.
Hánytatásról meg írhatnátok, hogy hogy megy, mert nekem nem sikerült...semmitől nem indul be az inger...
Nem a média által belém vert súlyt akarom elérni, hanem azt, ami NEKEM EGÉSZSÉGES. Ezzel a g.ci súllyal csak akadály minden. Ahogy megyek, lötyögök érzem a plusz kilókat és nagyon zavar a mozgásban. Nem tudok tőle rendesen mozogni és fáraszt.
A rákos beteges témát meg le..szrom, mert szerintem nincs annál UNDORÍTÓBB dolog, amikor az ember a MÁS nyomorával vigasztalja magát. Nehogy már én azért érezzem jól magam, mert más rákos és neki milyen rossz.
Együtt érzek velük, de attól az én szintemen még NEKEM EZ a problémám és ezt nem az oldja meg, hogy hány rákos beteg van.
Te teljesen hülye vagy. Tudod milyen visszataszító, mikor egy nő így beszél??? Még undorítóbb, mint ha bármilyen kövér embert látnék magam előtt!
Teljesen rossz úton vagy, és még be is diliztél. Persze hogy nem fogysz, ha szarul csinálod. Mi a halálért szedsz koffeint? Tudod hogy milyen káros az?
Inkább olvasd el, hogy hogyan kell rendesen csinálni ezt:
Igaza van az elsőnek - túl el vagy kényelmesedve! Kezdj magaddal valamit, találj hobbit, kezdj dolgozni, tanulj jobban, vagy akármi, mert ez az önpusztító életmód nem visz sehova!
Szia!
Segítünk, de nem kell ilyen stílusban írnod. Szívesen segítek, ha gondolod privátot is írhatsz. Vagy ide írj. Tudnunk kéne az étrended. Pontosan írd le, mikor, mit eszel, mennyit (azt is hogy 4 evőkanálnyi krumpli, stb.) Írd le a bűnözéseket is, még ha csak egy falat csoki is.
Tudnunk kéne:
- szedsz gyógyszert?
- Van hormonális problémád?
- Biztosan nincs pajzsmirigy gondod?
- Szedsz fogamzásgátlót?
- Hogyan osztod el a napi kcal bevitelt? mert pl. az se jó ha a reggeli 150 kcal, az ebéd 700 kcal és a vacsi 150 kcal megint. Ez rossz elosztás.
- A családodban vannak túlsúlyos emberek? Szüleid is azok voltak?
Leginkább a hormonos/pajzsmirigyes kérdésekre kellene tudnunk a választ.
ui.: a koffeint kávé formájában viszed be? Vigyázz, mert a kávé savat csinál => savas gyomor => éhség.
Esetleg pici tejet tegyél bele, úgy nem annyira savas.
Pszichológiailag sem jó, ha így beszélsz magadról. Hidd el, tudom, mert jártam ebben a cipőben...
ha ezt mondod magadnak, BIZTOS nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!