Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel helyettesíthetném...

Mivel helyettesíthetném reggelire a kenyeret? Pirítóst szoktam enni, mert nem igazán tudok lemondani a kenyérről. Van valami gyorsan elkészíthető? (nem vagyok hajlandó sütni-főzni). (Egyáltalán nem kell fogynom, de hízni se akarok. )

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 17:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok...még csak annyit hogy a sok okos,aki azt mondja kisül a kenyérből ez meg az...MICSODA???erre válaszolni sem tudsz.A szénhidrát?1.Szakácssulit végeztem,csak tudom , 2.csak nem vagy okosabb mint egy orvos...pontozhattok le tudatlanok,akkor sem tévesztitek meg a másikat ,egye fene a pontjaim.
2009. jún. 30. 16:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért arról nem szabad megfeledkezni, hogy a szervezetünknek valamiből fedeznie kell a napi energiaigényt, mivel fogyózol gyanítom aktívan mozogsz is mellette, az pedig nem megy megfelelő szénhidrátbevitel nélkül. Reggel nyugodtan ehetsz kenyeret, vagy prítost tök mindegy megfelelő mennyiségben és megfelelő mozgás mellett.
2011. ápr. 25. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!