Szerintetek ma hány kalóriát ettem meg?
Reggeli: zöldfűszeres bagett.
Ebéd: 2 toast szendvics vaj trappista, camembert, uborka, sonka
Uzsi lesz: 2 szelet nutellás toast.
A toast teljes kiőrlésű kenyérből készült.
:DDDD Sok szart nem érsz a teljes kiőrlésű toastkenyereddel, ha cukros nutellát kensz rá.
Ez nem diéta, ez egy fos! Hol van benne a fehérje? Ezzel két dolgot érsz el: 1. lelassul az anyagcseréd és nem fogsz fogyni egy grammot sem és 2. lepusztulnak az izmaid és úgy fogsz kinézni, mint egy telefosott búvárruha...
Olvass:
Egyetertek az elottem szoloval.Egyebkent tobb 100 kaloriat sikerult megenned.A sonka , sajt parositas pedig nem egeszseges.Ha nutellat eszel, azon nem valtoztat lenyegesen h teljes kiorlesu kenyerrel eszed.
egyebkeny kihagytad a felsorolasbol, hogy mennyi trappistat, stb . fogyasztottal el, kis mennyisegben ugyanis nem problema.De dietasnak nem nevezheto ez az etrend.
hát komolyan mondom nem hiszem el. én meg azokat nem értem, akik a kérdést nem képesek megérteni. én úgy látom, magyarul írtam és fogalmaztam. ha ismernél, tudnád, hogy hatalmas akaraterőm van, tudnád, hogy rengeteget sportolok... stb. így véleményt formálni, ez szánalmas...
a kérdés az volt, hogy hány kalóriát ettem meg, fogyókúráról szó nem volt, csak nem tudom ezeket az értékeket...
jah és egészségesen étkezem, a tesóm kapott nutellát, és arra gondoltam, mivel ezer éve nem ettem, ma ehetek. Sajnállak, ha te csak úgy tudsz fogyózni, hogy kihagyod ezeket a finomságokat, kedves utolsó.
Arról ki hallott közületek, hogy mindent lehet, csak mértékkel?
Szóval szeretnék valakit megkérni, hogy válaszoljon a ténylegesen feltett kérdésre.
Tündérbogár! Ne kamuzz, van "Ételek, italok" kategória, ott lehet ilyenekkel tobzódni. A fogyókúrás kategóriában tetted fel a kérdést, szóval ilyen válaszokat várj.
Ha olyan marha jól sportolsz, akkor tudhatnád, hogy egészséges életmódban SE a nutella, SE a toast kenyér nem elfogadható élelmiszer... Ettől még lehet finomakat enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!