Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma 600 kalóriát ettem eddig,...

Ma 600 kalóriát ettem eddig, mennyit egyek még? Muszáj 1200--1400 kalóriát ennem?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi erre nem tudunk válaszolni, mert kevés az információ.
2011. dec. 28. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:

igen, mivel hosszútávon raktározásra kényszeríted a szervezeted, és nem fogsz fogyni. másfelől meg hiánybetegségeid lesznek.

ha úgy érzed, nem vagy éhes, akkor rágcsálj valami magot (pl. mogyoró, dió, pisztácia), ezekből 100g 600 kcal.

vagy egyél gyümölcsöt.

de ha tudnál még enni, akkor csirkehusi salátával, túró gyümölccsel, főtt tojás sonkával. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

2011. dec. 28. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:

igen,muszáj annyit enni mert különben kiéhezteted a szervezeted és beteg leszel.

plusz csak úgy rakódni fognak rád a kilók a koplalás miatt.

2011. dec. 28. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
mennyit egyél még..? amennyi jólesik? nem muszáj ám kigrammozni minden tápanyagot, ha meg ez a cél, akkor ismerni kéne az energiaigényedet, amit mi még egy erre a célra szolgáló kalkulátorral is csak közelítőleg adhatunk meg.
2011. dec. 28. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem kell, éhen is lehet dögleni nyugodtan.
2011. dec. 28. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Majd ha hosszútávon ennyit eszel(nem csak pár napig),azután nem fogod azt kérdezni hogy "muszáj" e többet enned,mert olyan falásroham fog rádtörni hogy még a süteményestálat is feleszed.
2011. dec. 28. 19:55
 7/11 anonim válasza:

Amennyi jól esik.

Azért ez eléggé kevés információ. Hosszútávon valóban nem jó, ha ilyen keveset eszel, de pld. velem is előfordul néhanapján, hogy nem tudok megenni többet pár falatnál. Na bumm. Majd holnap pótolod.

Viszont ha ez rendszeres, akkor muszáj annyit enned.

2011. dec. 28. 20:31
 8/11 anonim válasza:
Szia! Én 2 hónapja váltottam életmódot,ami annyit jelent,hogy paleo szerint étkezem.Semmi liszt,krumpli,rizs,cukor... És emellett egyenlőre napi 600 kalóriat fogyasztok. Tökéletesen elég nekem. Másfél hónapja csinálom és eddig 9,5 kg ment le. Persze minden este 1,5-2 órát tornazom... Minden egyes falatot feljegyzek,mérek és számolom a kaloriakat.Persze ezzel a módszerrel főzök is magamnak itthon. Pl. Rántott gomba,de csak tojasba és zsemlemorzsa helyett zabkorpaba forgatva. Nagyon élvezetes!
2012. jan. 15. 15:16
 9/11 anonim ***** válasza:

és ez az amit még orvosi kontroll mellett sem csinálnak, mert elkerülhetetlen az izomvesztés és az egészségügyi problémák, mert még a teheneket is 1200kcal-lal fogyasztják le de ők igazából nem nagyon tudnak edzeni. ha ezt egy edző, aktív nő csinálja, ahhoz gratulálni tudok (minden iróniával).

kérj felvilágosítást akár a Szendi Gábortól, ha az ő véleményét tiszteled..

2012. jan. 15. 15:23
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

600-800, max 100 kalóriát ettem, némi súlyingadozás után most 1 kilóval több vagyok mint az elején, így csak gratulálni tudok magamnak :S

2012. jan. 16. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!