Ma 600 kalóriát ettem eddig, mennyit egyek még? Muszáj 1200--1400 kalóriát ennem?
igen, mivel hosszútávon raktározásra kényszeríted a szervezeted, és nem fogsz fogyni. másfelől meg hiánybetegségeid lesznek.
ha úgy érzed, nem vagy éhes, akkor rágcsálj valami magot (pl. mogyoró, dió, pisztácia), ezekből 100g 600 kcal.
vagy egyél gyümölcsöt.
de ha tudnál még enni, akkor csirkehusi salátával, túró gyümölccsel, főtt tojás sonkával. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.
igen,muszáj annyit enni mert különben kiéhezteted a szervezeted és beteg leszel.
plusz csak úgy rakódni fognak rád a kilók a koplalás miatt.
Amennyi jól esik.
Azért ez eléggé kevés információ. Hosszútávon valóban nem jó, ha ilyen keveset eszel, de pld. velem is előfordul néhanapján, hogy nem tudok megenni többet pár falatnál. Na bumm. Majd holnap pótolod.
Viszont ha ez rendszeres, akkor muszáj annyit enned.
és ez az amit még orvosi kontroll mellett sem csinálnak, mert elkerülhetetlen az izomvesztés és az egészségügyi problémák, mert még a teheneket is 1200kcal-lal fogyasztják le de ők igazából nem nagyon tudnak edzeni. ha ezt egy edző, aktív nő csinálja, ahhoz gratulálni tudok (minden iróniával).
kérj felvilágosítást akár a Szendi Gábortól, ha az ő véleményét tiszteled..
Köszi a válaszokat!
600-800, max 100 kalóriát ettem, némi súlyingadozás után most 1 kilóval több vagyok mint az elején, így csak gratulálni tudok magamnak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!