Hogyan tudok lefogyni 10kg-ot? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval 14 éves vagyok és túlsúlyos.... mármint úgy érzem magam és rosszul is érzem magam a bőrömben... szeretnék június végéig 10kg-ot fogyni, hogyan csinálhatnám? Mert már nagyon figyelek arra amit eszek, de semmi eredménye... mármint persze, nem figyelek még annyira nagyon nagyon durván, de azért igyekszem... tudtok tininek valami jó módszert???
Előre is köszönöm! (ne kérdezzétek lécci a súlyt, magasságot...)
2012. máj. 17. 20:19
1/4 anonim válasza:
Én csak az én módszeremet tudom leírni. Igaz, hogy lassan sikerült lefogynom, két hónap alatt 7kg-tól szabadultam meg. Délig mindent ettem, amit csak szeretek. Akár péksütit is, ha megkívántam ettem reggel. Délben kevesebb adag főtt étel, akármi is az. Mivel 5 emberre kell főznöm, ezért nem tehetem meg, hogy külön főzőcskézzek magamnak. Délután már csak gyümölcsöt, zöldséget, túrót, főtt tojást, sonkát (vagy ezekből salátát készítettem). Vacsorára szinti mindig túrót eszek, vagy natúr joghurtot, persze nem magában. A túróba szoktam reszelni sovány felvágottat, sajtot, vagy ha édeset kívánok, akkor gyümölcsöt, általában meggyet. Emellett egy héten 6-szor szobabiciklizek 30km-t. A lényeg, hogy nem vontam meg magamtól semmit, amit szeretek, így nem voltak falásrohamaim sem. Viszont soha nem eszek délután semmilyen formában szénhidrátot. Ha megkívánok valamit, akkor azt reggel megengedem magam. Mivel te még fejlődésben vagy, nem is javaslom, hogy bármit is megvonj a szervezetedtől, ne kezdj semmiképpen koplalásba. Mozogj sokat, fuss, biciklizz, ahova csak tudsz menj gyalog, kosarazz, focizz, kézilabdázz, vagy amit szeretnél. A cukros lötyiket, chipseket, fölösleges üres kalóriákat mellőzd, iktasd ki.
2/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!!! Szerencsére a cukros lötyiket meg a chipset nem szeretem... a csokit viszont nagyon... de most valahogy próbálom megvonni magamtól... viszont azt szeretném kérdezni, hogy a szobabicikli helyett lehet normális bicikli? MÁrmint hogy kimegyek és úgy tekerek? Egyébként a biciklizés nem vastagítja a combot??? De köszi!!!
2012. máj. 18. 19:21
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy jó a hagyományos bicikli, de jó a futás, kocogás is, amelyikhez jobban van kedved.
Különben nem vastagítja, amióta biciklizek 3cm-t csökkent a combom, pedig előtte sem volt vastag, jelenleg 50cm a legvastagabb részen. Az csak egy tévhit, hogy vastagítja, nyugodtan biciklizz.
4/4 A kérdező kommentje:
aha... köszi, akkor szerintem bicikli lesz...:) mert van egy kis járáshibám ami miatt a futás nem éppen kellemes számomra.. .és a gyaloglás sem... :)
2012. máj. 19. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!