3-4 kilótól szeretnék megszabadulni, de sosem fogyókúráztam, hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Mindig vékony lány voltam, az utóbbi időkben össze-vissza ettem, hamar felszakadt rám (a combomra és a hasamra) plusz 3-4 kiló és ez nagyon zavar engem. Böngésztem a témában itt is és a neten is, de olyan sok információ van, hogy alig tudok kiigazodni. Tudnátok egy kiindulási pontot adni, ami nektek bevált?2012. máj. 15. 20:22
1/7 Biaa*-* válasza:
szia..mintha csak magamat ,,látnám'' ha nem zavarna csatlakozhatnék hozzád ha igen irj privit
2/7 anonim válasza:
Szia!
Mivel csak pár kg-ról van szó nem lesz nehéz.
Ne gyötörd magad a különböző x napos diétákkal, káposzta diéta stb...
Hagyd el az étrendedből a kenyeret, tésztát, cukrot és mindenféle nasit-édességet. Ha van lehetőséged mozogj kicsit, 2-3 naponta fél órát-órát.
Egyél csirkehusit zöldség körettel, sonka szalámit, sajtot, virslit, puffasztott szeleteket stb... sok light termék kapható már (pl majonéz), ezek megkönnyítik az ember dolgát! :)
3-4 hét alatt letudod majd így adni a fölösleget.
Én ezt csinálom, mindig is ezzel a módszerrel fogytam.
Most sajnos sokat kell leadnom, 20kg-ot, de megcsinálom!
Sok sikert neked!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neked is kitartást!
2012. máj. 16. 15:12
4/7 Penszy válasza:
A puffasztott szeleteket én csak a délelőtt folyamán ajánlom !
5/7 A kérdező kommentje:
én olyat nem szoktam enni, lévén,hogy nem szeretem, az miért jó? és miért rossz este?
2012. máj. 16. 22:49
6/7 Penszy válasza:
azért rossz mert 3 as kategóriába van sorolva ,amit délig lehet enni :) én most fogytam le 10 kg-ot kb.7-8 hónap alatt ,a fehér kenyeret,cukrot ,tészát ,rizst teljesen elhagytam az étrendemből ,este 6 után nem nagyon eszek semmit ,max egy almát ,rengeteg folyadékot iszok kb.3-4 litert (mentes víz ,zöld tea ) az eredmény magáért beszél :) Valamint ajánlani tudom neked ha a comboddal van probléma a tekercselést ,Herbatárba lehet kapni egy gélt ,bekened szépen ,befóliázod kb.30 perc után lemosod ,és annyira jó feszes lesz tőle a combod h.el sem fogod hinni ! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Penszy a sok-sok tippet! :)
2012. máj. 17. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!