"rántotta" 2-3 tojás fehérjéből, pár karika paradicsommal,2 szelet pulykamell sonkával, fűszerezve, zsiradék nélkül megsütve 100% non-stick felületen,1 szelet puffasztott rizzsel, kevés salátával, mennyire hizlal?
1-es vagyok!
Bocsánat, de nem vagyunk egyformák, akár lepontoztok, akár nem. Nem kcal-t, és nem ch-t számoltam, mennyiségről beszéltem. Nekem bőven elég lenne vagy a 2 szelet pulykamell, rizzsel, salátával, vagy pár szelet sonka a paradicsommal, és a "rántottával".
Szóval az én gyomor űrtartalmam ennek a felével is megtelik. És ha nálam ez a mennyiség elegendő, akkor nem értem, miért kellene ennek a kétszeresét megennem.
Edd meg nyugodtan! De nem kell hülyének nézni azt, aki azt mondja, hogy neki a fele is bőven elég!
Bocsi hogy beleszólok :)) Amúgy hajszálra ez lesz a vacsim..
de szerintem ti másról beszéltek
a kérdező 2 szewlet FELVÁGOTT PULYKAMELLről beszél és egy PUFFASZTOTT rizs szeletről = hamlet!!
a válaszoló meg 2 szelet pulykamellről és RIZS köretről.
Tehát rendes húsra gondol szerintem és rizsre:))
Hát akkor jó hülye, ha arra gondol:D
Szerintem tökéletes vacsira, bár én szemály szerint a pufirizset kihagynám és ennék helyette egy kis túrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!