Mit szoktatok csinálni, ha túleszitek magatokat?
Gondolok itt olyanra, hogy pl. másnap annyival kevesebbet esztek (én ezt szoktam), vagy lemozogjátok, vagy hogy oldjátok meg? Egyáltalán hogy bírjátok elkerülni, hogy túlegyétek magatokat? Általában sikerül nekem is, de ma például gyenge voltam :S
Légyszi ne írjatok olyat, hogy szedjek hashajtót vagy hányjak, mert tisztán szeretnék lefogyni, csalás nélkül.
Kicsit érthetetlenül fogalmazok, ezért elnézést :)
16év/65kg/165cm/lány
Ha tényleg bezabáltam, akkor először is rágózom, mert utálom ha feszít a hasam. Aztán bűntudatom van, és megtervezem a másnapi étrendem, tökéletesre (semmi bűnözés, semmi édesség, pontosan annyi vagy picit kevesebb kcal, mint amennyi kell), aztán másnap ezt tartom, ettől rendbe jön a lelkem mindenféle koplalás vagy hasonló nélkül.
Ha csak simán többet ettem, de még súlytartó mennyiség körül vagy kicsit felette (pl. ma is ez volt, vendégségben vacsiztam), akkor semmit, holnap folytatom ahogy eddig. Lényegében az elsőnél is ezt csinálom, csak a lelkemnek kell az a "tökéletes nap", amikor tényleg igyekszem mindenre figyelni, és néha kcsit (max. 100-200 kcallal) kevesebbet eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!