Volt már olyan, hogy rájöttetek, ducibbak vagytok, mint amilyennek hiszitek magatokat?
Én most jöttem rá, hogy van felesleg rajtam, nem bőven, de azért lenne mit leadni. Én eddig egy vékony, karcsú lánynak gondoltam magam, most sem gondolom, hogy dagi lennék, de nem vagyok olyan vékony, mint gondoltam.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen másokkal is előfordult már, vagy ez egyedi eset?:D
igen, egyszer megláttam egy fényképet, amin háttal álltam, és lesokkolt
nem volt nagyon durva, de nem erre számítottam :)
Igen, a fényviszonyok tényleg sokat számítanak! Lehet, hogy én is ezért hittem magamat vékonyabbnak. Amúgy azt mindig tudtam, hogy van rajtam felesleg bizonyos helyeken, csak magát az alakomat hittem vékonyabbnak.
Második, szerintem a fényképező még többet tud csalni, úgyhogy lehet élőben meg se közelíti a kinézeted azt, ami a képen van. (Én főleg portréfotókon veszem észre, hogy nagyon kihozza az árnyékokat és a kontrasztot a fotó.)
csak utólag... emlékszem, valamelyik nyáron rádöbbentem, hogy kövér vagyok (175/77 körül), ezért elkezdtem valami esztelen barom diétát, amivel leadtam 2 hét alatt 6 kilót. Mikor mentem a strandra, büszkén vonultam, hogy én aztán milyen vékonyra fogytam, és hogy milyen jó nő lettem....
akkor ért a hidegzuhany, amikor megláttam a képeket: azon kívül, hogy még legalább 5-8 kg felesleg volt rajtam, tök löttyedt voltam (nyilván izomból fogytam), mindenem narancsbőrös volt... borzalmas látvány volt, napokig nem tudtam magamhoz térni.
Akkor jöttem rá, hogy nem lehet trükközni 2 hetes koplalókúrákkal, hanem rendesen kell csinálni. Ma 67 kg vagyok, és hogy milyennek látom magam? Hangulattól függ... olyan 95%-ban elégedett vagyok magammal, de néha elkap a gépszíj és olyankor órákig tudok depizni, hogy mikor leszek már igazán csinos. Pedig nagyon sokat fejlődtem, látom az előtte-utána képeken :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!